Anlık Bildirim

Microsoft'un ucuz Surface tableti FCC tarafından onaylandı

Yazılım devi Microsoft'un iPad'e rakip olarak çıkaracağı uygun fiyatlı Surface tablet çok yakında piyasaya sürülebilir. Cihaz ABD Federal İletişim Kurulu (FCC) onayından geçti.
Bu yılın başlarında Microsoft'un iPad ile rekabet edebilecek daha ucuz bir Surface markalı tablet üzerinde çalıştığı bildirilmişti. Tabletin 400 dolar fiyat etiketine sahip olması bekleniyor. ABD Federal İletişim Kurulu'nun (FCC) sertifikasyon sürecinden geçen cihaz çok yakında piyasaya sürülebilir.
FCC sertifikası tabletin teknik özelliklerini ortaya çıkarmasa da daha küçük Surface cihazları için kullanılması muhtemel düşük güçlü bir şarj cihazından bahsediyor. Ayrıca Windows 10'un tam sürümünü çalıştıracağı ve Intel işlemci ile güçlendirileceği yönünde söylentiler var. Microsoft ayrıca, hareket halindeyken hücresel veri bağlantısı isteyen müşterilere hitap etmek için tabletin LTE varyantını da çıkarabilir.

Ucuz klavye, mouse ve kalem de yolda

Şirketin yeni Surface tablet ile birlikte daha ucuz bir klavye, mouse ve kalem de piyasaya süreceği belirtiliyor. Özellikle bir tablette tam Windows 10 deneyimi isteyen ancak daha büyük ve daha güçlü Surface tabletlere çok fazla para harcamak istemeyen öğrenciler için ilgi çekici bir seçenek olabilir. Microsoft yeni tabletin ne zaman çıkacağı şöyle dursun daha cihaz üzerinde çalışıp çalışmadığını bile onaylamış değil.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim