Anlık Bildirim

Microsoft'un ucuz Surface tableti Pentium işlemciyle gelebilir

Yazılım devi Microsoft'un iPad'e rakip olarak çıkaracağı uygun fiyatlı Surface tabletin düşük performanslı Pentium işlemciyle geleceği söyleniyor. Detaylar haberimizde...
Bir kaç ay önce Microsoft'un iPad'le rekabet etmesi için ucuz bir Surface tablet geliştirdiği bildirilmişti. Cihaz yaklaşık 400 dolar fiyat etiketi taşısa da tam sürüm Windows 10 deneyimi sunacak. Yeni bir raporda, uygun fiyatlı tabletin düşük performanslı Intel işlemcilere sahip olacağı iddia edildi. Yani cihazda mevcut Surface tabletlerde kullanılan Core i5 ve Core i7 yerine Pentium işlemci görme ihtimalimiz yüksek.
İlk ucuz modelin tam donanımlı bir Surface tabletten çok daha uygun fiyatlı olacağını göz önünde bulundurduğumuzda "düşük işlemci" hamlesi pek de şaşırtıcı gelmiyor. Tablette Intel Core i5 veya Core i7 yerine Intel Pentium Silver N5000 işlemci yer alacak. Cihazın bir üst modeli ise Intel Pentium Gold 4410Y veya Intel Pentium Gold 4415Y işlemciye sahip olabilir.

FCC onayladı, yakında piyasaya sürülecek

400 dolarlık Surface tabletin 10 inçlik bir ekran ve yuvarlak köşelerle gelmesi bekleniyor. Ayrıca mevcut Surface tabletlerden yüzde 20 daha hafif olacağı da iddialar arasında. Cihaz kısa bir süre önce ABD Federal İletişim Kurulu (FCC) tarafından onaylanmıştı. Bu da Microsoft henüz doğrulamasa da ucuz Surface tabletin yakında piyasaya sürülebileceğini gösteriyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim