Anlık Bildirim

Mophie'den dizüstü bilgisayarları bile şarj edebilen 22.000 mAh kapasiteli powerbank

Mophie tarafından piyasaya sürülen Powerstation AC, akıllı telefon ve tabletlerin yanı sıra dizüstü bilgisayarları bile şarj edebiliyor. Yeni ürünün detayları ve fiyat etiketi haberimizde.
Mophie isimli şirket, neredeyse tüm elektronik cihazlara güç verebilecek büyük bir taşınabilir şarj aleti çıkardı. Powerstation AC isimli powerbank, 22.000 mAh'lik devasa bir bataryaya sahip. Ayrıca dizüstü bilgisayar ve kamera pilleri gibi duvar prizine ihtiyaç duyan cihazları şarj etmek için kullanılabilecek 100W AC çıkışı var.
Powerstation AC üzerinde USB-PD şarj teknolojisine sahip 30W USB Type-C portu ve kendi pili dolmaya başlamadan önce bağlı cihazlara güç sağlayabilen bir USB-A bağlantı noktası bulunuyor. Yani Priority+ şarj teknolojisi sayesinde fişe taktığınızda kendisini doldurmadan önce enerjiyi takılı olan cihazlara aktarabilme yeteneğiyle donatılmış.

Fiyat etiketi biraz tuzlu

Mophie'ye göre, Powerstation AC bir Apple MacBook'a 15 saate kadar ek pil ömrü sağlayabilir. Cihaz aynı zamanda çizilmeye karşı koruma sağlamak için kumaş kaplamalı olarak geliyor. Ürünün fiyat etiketi ise 199.95 dolar olarak belirlenmiş. Elbette çok ucuz değil ancak sıradan bir powerbank'tan ziyade devasa kapasite ve AC çıkışı sunan bir modelden bahsettiğimizi unutmamak gerekir.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6505 kez okundu.
12 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
akıllı telefon, kamera ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim