Anlık Bildirim

Samsung Chromebook Plus, Intel işlemciye terfi etti

Dokunmatik ekranı ve S-Pen kalemi ile geçen yılın dikkat çeken Chromebook modeli olan Samsung Chromebook Plus ikinci nesle terfi etti. Chromebook Plus V2 özellikleri ve fiyatı haberimizde.

Chrome OS cihaz platformunun gedikli üreticilerinden olan Samsung, Intel işlemciyle güncellediği yeni Chromebook Plus V2 ikisi bir arada dizüstü modelini duyurdu. İlk nesilde Chromebook modeli ARM tabanlı bir işlemci ile donatılmıştı. 

Chromebook Plus V2 özellikleri ve fiyatı

Samsung Chromebook Plus V2 modelinde Intel Celeron 3965Y işlemcisi kullanıldığını görüyoruz. Diğer firmaların aksine Samsung uzun zamandır Chromebook ürünlerinde güçlü işlemciler tercih etmiyor. Pro serisinde de Core M3 işlemci kullanılıyor. 

İşlemci güncellenirken 12.2 inçlik ekranın çözünürlüğü Full HD’ye indirilmiş. Böylece performans konusunda biraz daha kazanım elde edilmiş. 4GB RAM ve 32GB depolama kapasitesi ile desteklenen modelin ağırlığı 1.4Kg civarına yükselmiş. Google Play entegrasyonu ile Android uygulamaları çalıştırmak mümkün. 

13MP çözünürlüğünde bir de arka kamera barındıran model ön kısımda da 1MP çözünürlüğünde bir kameraya sahip. Ayrıca iki adet USB Tip-C girişi de yer alıyor. Chromebook Plus V2 modeli 500$ fiyat etiketi ile satışa sunulacak. 

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim