Anlık Bildirim

Samsung Galaxy Tab S4 resmi basın görseli ile karşınızda

Samsung'un yakında tanıtacağı yeni nesil tabletinin resmi basın görseli sızdırıldı. AKG hoparlör sistemi ile donatılan premium tablet ince çerçeveli yeni tasarımı ile beğeni toplayacak gibi görünüyor.
Samsung'un Galaxy Tab S3'ün devamı niteliğinde yeni bir premium tablet üzerinde çalıştığı söyleniyor. Geçtiğimiz günlerde yakında çıkacak olan Samsung Galaxy Tab S4'ün, DeX platformunu destekleyeceğini öğrendik. Böylece tableti harici bir ekrana bağlayarak masaüstü PC gibi kullanmak mümkün olacak.
Bugüne kadar yeni tabletin nasıl görüneceği hakkında fikir sahibi olamamıştık. Şimdi ise Android Headlines sayesinde cihazın resmi basın görseline bakma şansına sahip olmuş durumdayız. Web sitesi, Galaxy Tab S4'ün ön, arka ve sağ tarafını gösterdiği iddia edilen bir görüntü yayınladı.
Arka kısmında, yanında "Tuning by AKG" yazan bir Samsung logosu var. Bu da Galaxy Tab S4'ün AKG imzalı hoparlör sistemi ile geleceğini gösteriyor. Tabletin ön yüzünün ise yeni bir tasarıma sahip olduğunu görüyoruz. Home butonu veya parmak izi sensörü yok. Ayrıca üst, yan ve alt çerçevelerin hepsi aynı boyutta görünüyor.

Yüz tanıma özelliği sunabilir

Daha önceki Samsung tabletler, ekranın üst kısmında Samsung logosu ve altta Home butonu ile geliyordu. Aynı zamanda daha kalın üst ve alt çerçeveleri vardı. Ekran kenarları hala modern telefon standartlarına göre oldukça kalın olsa da Samsung tablet standartlarına göre makul derecede ince.
Yeni tabletin ekrana gömülü parmak izi sensörüne mi sahip olacağı yoksa parmak izi tarama yerine yüz tanıma özelliği ile mi geleceği belli değil. Cihazın teknik özellikleri henüz resmiyet kazanmadı ancak Android Headlines internet sitesi Qualcomm Snapdragon 835 yonga seti, 4 GB RAM, 64 GB depolama alanı, 7.300 mAh pil, 13 MP arka kamera ve 8 MP ön kamera ile gelebileceğini söylüyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim