Anlık Bildirim

Samsung resmen oyuncu dizüstü segmentinde

Tüketici ilgisinin giderek arttığı oyuncu donanımları sektörüne Samsung da daha fazla ilgisiz kalamadı ve CES 2017 fuarında oyuncu dizüstü segmentine resmen adım attığını duyurdu.

Bir dönem Windows dizüstü segmentinden tamamen çekileceği iddiaları gündeme gelen Samsung, tam aksine segmente ağırlığını koymaya devam ediyor. Firma CES 2017 fuarında oyuncu dizüstü segmentine resmen adım attığını duyurdu.

Samsung’dan İlk Adım

Segmentte Odyssey markası ile mücadele edecek Samsung’un ilk önemli silahı Odyssey 17 olacak. 17 inçlik bir ekrana sahip olan Odyssey 17 ince işçilik ve premium tasarım çizgileri ile öne çıkıyor. Özel tasarlanmış marka logosu arka aydınlatmaya sahip. Ayrıca cihaz kapalı konumda iken gelen bildirimleri yansıtabiliyor.

Tam RGB klavye ve trackpad ile oyun zevkine ekstra katkı sağlayan Odyssey 17, Full HD ekran çözünürlüğüne sahip. Kaby Lake tabanlı Intel Core i7 işlemcisinden güç alan model GTX 1000 serisi ekran kartlarına ev sahipliği yapacak.

64GB’a kadar DDR4 RAM seçeneğinin yanında 512GB PCIe SSD+1TB HDD ile iki SSD+1HDD veya 2HDD+1SSD gibi farklı konfigürasyonlar da sunuluyor. Samsung’un özel geliştirdiği HexaFlow Vent hava soğutma sistemi ile aşırı ısınmaların önüne geçiliyor. Alt kapak bileşenlere erişim için kolayca açılacak şekilde tasarlanmış.

Samsung Odyssey 17, sektöre ilk adım açısından oldukça güçlü bir profil çiziyor. 3.8Kg ağırlığı ile de sınıfındaki pek çok rakibinden hafif. Yeni bilgisayarın henüz fiyat bilgisi açıklanmadı. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
11722 kez okundu.
17 kişi, toplam 17 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, samsung odyssey 17 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim