Anlık Bildirim

Samsung’da GTX 1060 ekran kartlı oyuncu dizüstü bilgisayarı

Samsung Odyssey Z oyuncu dizüstü bilgisayarı en yeni Coffee Lake mobil işlemciler ve Nvidia GeForce GTX 1060 ekran kartı ile geliyor. Samsung Odyssey Z hakkında bilinen detaylar yazımızda.

Intel’in oyuncu dizüstüler için yeni Coffee Lake işlemcileri piyasaya sürmesi ile birlikte yoğun bir tanıtım trafiği başladı. Pek çok sektör devi birbiri ardına oyuncu dizüstülerini piyasaya sürüyor. Bunlardan birisi de Samsung.

Samsung Odyssey Z özellikleri ve fiyatı

Samsung Odyssey Z adındaki oyuncu dizüstü bilgisayarı 15.6 inçlik ekranında Full HD çözünürlük sunuyor. 6 çekirdekli Intel Core i7-8850H işlemcisinden güç alan bilgisayar 6GB Nvidia GeForce GTX 1060 ekran kartı barındırıyor.

Nvidia Max-Q tasarımını benimsediği için 17.9mm kalınlık değerine ulaşabilmiş. Bu da onu oldukça ince yapıyor. Yeni Z AeroFlow soğutma sistemi ise çift fan ile alt ve üstteki geniş boşluklardan havayı alarak kenar kısımlardan bırakıyor. Geniş buhar odası ile birlikte 100W üzerinde soğutma kapasitesi mevcut.

16GB’a kadar DDR4-2400MHz RAM bellek ve 1TB’a kadar SSD depolama seçenekleri sunan modelde USB Tip-C, USB Tip-A, HDMI gibi pek çok çıkış yer alıyor. Ön kısımda çift 1.5W hoparlör bulunurken batarya ise 54Whr kapasiteye sahip. Arka aydınlatmalı klavyede trackpad sağ tarafa yerleştirilmiş.

Intel Core i7-8750H işlemci seçeneği de olan Samsung Odyssey Z oyuncu dizüstü bilgisayarı en erken yaz sonlarında piyasaya çıkacak. Başlangıç fiyatı olarak 2000$ seviyeleri belirlenmiş. 

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
10472 kez okundu.
19 kişi, toplam 19 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, samsung odyssey z ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim