Anlık Bildirim

Samsung'dan S Pen'li yeni dizüstü bilgisayar: Notebook 9 Pro

Computex fuarında boy gösteren Samsung, S Pen'li yeni dizüstü bilgisayarını tanıttı. Güney Koreli devin aynı zamanda tablet olarak da kullanılabilen yeni canavarının tüm detayları haberimizde.
Teknoloji devi Samsung, Computex fuarında S Pen'le birlikte gelen ve Microsoft Surface'in en güçlü rakibi olabilecek Notebook 9 Pro'yu tanıttı. 360 derece menteşeli yeni dizüstü bilgisayar bu sayede dokunmatik ekranı döndürerek tablet veya dizüstü bilgisayar olarak kullanmayı mümkün kılıyor. Cihaz 13.3 ve 15 inç olmak üzere iki farklı ekran boyutuyla sunulacak.
Notebook 9 Pro, boyutuna bağlı olarak iki farklı RAM kapasitesiyle gelirken, gücünü en yeni Intel Core i7 işlemcisinden alıyor. 13.3 inçlik modelde 8GB RAM, daha büyük 15 inçlik versiyonda ise 16GB RAM bulunduğunu belirtelim. Güçlü model ekstra olarak AMD Radeon 450 grafik kartı ile donatılmış durumda. Her iki varyantta da 256GB SSD depolama özelliği ve ekstra depolama için microSD kart yuvası var.

Samsung S Pen

Dizüstü bilgisayarı diğer Windows 10 dizüstü bilgisayarlardan ve piyasada bulunan 2'si 1 arada cihazlardan ayıran şey kesinlikle S Pen gibi bir avantajının olması. Çünkü Samsung bu konuda doğru işler yapmak için inanılmaz bir çaba sarfediyor. 4000 basınç seviyesine sahip olan stylus kalem, bu ayın başlarında yenilenen Surface Pen'de bulunan tilt (eğim tanıma özelliği) benzeri bir özellik içeriyor.
Cihazda hızlı şarj modu sunan bir USB-C portunun yer aldığını belirtelim. Ayrıca iki standart USB bağlantı noktası, HDMI ve güvenli kimlik doğrulama için Windows Hello uyumlu bir kamerası da var. Samsung, Notebook 9 Pro'nun bu yılın ilerleyen zamanlarında satışa sunulacağını söyledi. Fiyat etiketi da aynı zaman diliminde açıklanacak.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8814 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, laptop ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim