Anlık Bildirim

Samsung'un yeni Notebook 9 dizüstü modellerinin çıkış tarihi ve fiyatı açıklandı

Samsung'un geçen Aralık ayında duyurduğu yeni Samsung Notebook 9 dizüstü bilgisyar serisinin fiyatları ve çıkış tarihi belli oldu. 75 Wh Hexacell pille gelecek modellerin detayları haberimizde.
Samsung yeni Notebook 9 dizüstü bilgisayarını geçen yılın Aralık ayında duyurmuştu ancak şirket o dönem ne zaman satışa sunulacağını ve fiyat etiketini açıklamadı. Yenilenmiş Notebook 9 modellerinin ne kadara mal olacağını merak edenler için söyleyelim fiyatlar 1.200 dolardan başlayacak.
S Pen kalemle gelen 13 inç Notebook 9 Pen, Intel'in 8. Nesil Core i7 işlemcisi ile birlikte 8 GB RAM ve 256 GB SSD depolama alanı sunuyor. Ayrıca 1920 × 1080 piksel çözünürlüklü ekran, tek bir USB-C bağlantı noktası, microSD depolama, Windows Hello kamera gibi özelliklere sahip. Dönebilen ekranı sayesinde farklı modlarda kullanılabilen dizüstü bilgisayarın fiyat etiketi ise 1.399 dolar.

Dizüstü bilgisayarlarda 75 Wh Hexacell pil var

Samsung ayrıca Notebook 9'un 13 inç modelini kalemsiz olarak da satacak. Core i5 veya Core i7 işlemcili modellerin sırasıyla 1.199 ve 1.299 dolara satın alınabileceğini belirtelim. İsteğe bağlı harici NVIDIA MX150 ekran kartına sahip 15 inçlik modelin fiyatı da 1.499 dolar olarak belirlenmiş.
Şirket, yeni modellerin bir dizüstü bilgisayar ile sunulan "en büyük ve en güçlü" pili kullandığını iddia ediyor. Şirketin bu söylemleri her ne kadar dizüstü bilgisayarların gerçek dünya testlerinde doğrulanabilecek olsa da 75 Wh Hexacell pilin iyi bir batarya ömrü sağlayacağını söyleyebiliriz. Samsung'un yeni Notebook 9 dizüstü bilgisayarları 18 Şubat'tan itibaren ABD'de satışa sunulacak.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim