Anlık Bildirim

Samsung'un yeni tableti Galaxy Tab Advanced 2'nin kullanım kılavuzu sızdı

Güney Koreli teknoloji devi Samsung'un yakında piyasaya süreceği yeni tabletinin kullanım kılavuzu internete sızdı. Galaxy Tab Advanced 2'nin teknik özellikleri haberimizde...
Samsung önümüzdeki günlerde 10 inçlik bir Android tablet çıkaracak gibi görünüyor. Mobielkopen adlı internet sitesi Samsung Galaxy Tab Advanced 2 olarak gelmesi beklenen tabletin kullanım kılavuzunu ele geçirdi.
Samsung Exynos 7870 işlemci ile güçlendirilmiş cihaz 1920 x 1200 piksel çözünürlükte bir ekrana sahip. Ayrıca 250.4 x 166.2 x 8.5 mm ebatlarında bir gövdesi var. Ağırlığı ise 525 gram olarak belirtilmiş.
Kullanım kılavuzunun geneli Korece yazılmış olsa da yeni tabletin bizlere neler sunacağı konusunda fikir vermeye yetecek kadar İngilizce bölüm mevcut.

Orta sınıf bir tablet olacak

Galaxy Tab Advanced 2'nin diğer özellikleri arasında Bluetooth 4.2, microSD kart yuvası, USB Type-C bağlantı noktası, Android 8 Oreo işletim sistemi bulunuyor. Cihazda HDR desteğine sahip bir arka kamera ve LED flaşlı bir ön kameraya yer verilmiş.
Güney Koreli şirketin yeni tabletinin fiyatı ve ne zaman piyasaya sürüleceği konusunda henüz bir bilgi yok. Ancak, Exynos 7870 işlemcisinin yaşı ve kalem desteğinin olmaması cihazın orta sınıf bir model olacağını gösteriyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim