Anlık Bildirim

Surface Laptop 2 resmen tanıtıldı

Microsoft merakla beklenen yeni nesil dizüstü bilgisayarına resmiyet kazandırdı. Surface Laptop 2 olarak lanse edilen modelin özellikleri ve fiyat etiketi haberimizde.
Yazılım devi Microsoft, New York'taki Surface etkinliğinde yeni dizüstü bilgisayarını duyurdu. Surface Laptop 2 olarak lanse edilen dizüstü bilgisayarın, Alcantara kumaş kaplı klavyesi ile geçen yılki Surface Laptop'a oldukça benzediğini söylemek gerek.
Tanıtım videosunda Surface Laptop 2'nin önceki modele kıyasla %85 daha hızlı olduğu ve kullanıcılara tüm gün pil ömrü sunabileceğinin vurgulandığını görüyoruz. Microsoft'un yeni dizüstü bilgisayarı 8. nesil Intel i5 veya i7 işlemciyle güçlendirilmiş şekilde geliyor.
Entegre Intel UHD Graphics 620 ekran kartına sahip olan cihazın 14.5 saate kadar aralıksız video oynatabileceği ifade edildi. Surface Laptop 2'yi 8 GB/16 GB RAM ve 128/256/512 GB veya 1 TB depolama seçeneği ile yapılandırmak mümkün olacak.

USB-C portu yok

Dizüstü bilgisayarda 13.5 inçlik PixelSense ekran var. Ayrıca kullanıcılara 1.500:1 kontrast oranı sunduğunu da ekleyelim. Cihazın klavyesi de yeniden tasarlandı ve 2017 modelinden daha hızlı ve sessiz.
Surface Laptop 2 bir adet USB 3.0 bağlantı noktası, Mini DisplayPort, 3.5 mm kulaklık jakı, Surface Connect portu ve şarj için bir USB girişi ile geliyor. Cihazda USB-C portunun olmayışı ise büyük bir eksiklik.
Microsoft'un yeni dizüstü bilgisayarı 999 dolar başlangıç fiyatı ile şirketin çevrimiçi satış mağazasında ön siparişe açıldı. Gönderimlere ise 16 Ekim'de başlanacak.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim