Anlık Bildirim

Surface Pro 6 önümüzdeki yıl yepyeni bir tasarımla gelecek

Yeni bir rapor 2019 yılında piyasaya sürülecek Surface Pro 6'nın tamamen yeni bir tasarımla geleceğini gösteriyor. Bu sonbaharda ise Intel'in 8. nesil işlemcileriyle yenilenmiş bir model gelecek.
Microsoft'un Surface Pro serisi, gelecek yılki modeli ile piyasayı kızıştıracak gibi görünüyor. Yayınlanan yeni bir rapora göre şirket gelecek yıl kapsamlı şekilde elden geçirilerek yeniden tasarlanan Surface Pro 6'yı piyasaya sürecek.
Rapor, söz konusu revizon sürecinin masaya ne getireceği konusunda pek fazla ayrıntıya girmiyor ancak Microsoft'un, 2019 yılında yeniden tasarlanan modeli sunmadan önce bu yıl mevcut Surface Pro'nun yenilenmiş versiyonlarını piyasaya sürebileceğinden bahsediyor.

Surface Laptop da yenileniyor

Yenilenen modelin 8. nesil Intel Core işlemcilerle donatılacağı gelen haberler arasında. Ayrıca şirketin bu yıl en son Intel işlemcilerle güncellenmiş bir Surface Laptop çıkarabileceğine dair spekülasyonlar var. Ancak bu dizüstü bilgisayarın veya yenilenen Surface Pro'nun USB Type-C bağlantı noktasına sahip olup olmayacağı konusunda henüz bir bilgi yok.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim