Anlık Bildirim

Toshiba’dan ultra taşınabilir Portégé X30 kurumsal dizüstü

Bünyelerinde inceliğe ve taşınabilirliğe önem veren kurumlar için Toshiba’nın yeni bir ürünü var. Toshiba Portégé X30 firmanın en ince kurumsal dizüstü modeli oldu.

Kurumsal pazara da çok ince dizüstü bilgisayarlar sunmaya başlayan Toshiba’nın son ürünü Portégé X30 raflara çıkmaya hazırlanıyor. Model önceki nesle göre çok daha ince ve çok daha hafif olarak tasarlanmış.

Magnezyum kasa

13.3 inçlik Full HD ekrana sahip olan Portégé X30 modelinin kasası magnezyum alaşımı ile güçlendirilmiş. Kasanın toplam ağırlığı 1.04Kg olurken kalınlığı ise 15.9mm olarak gerçekleşiyor. İnce profile rağmen firma kasa içerisine iyi bir donanım sığdırmayı başarmış.

Model iki işlemci seçeneği ile geliyor. Bunlardan birisi Intel vPro desteği olan Kaby Lake tabanlı Intel Core i5-7300U. Diğeri ise Intel Core i7-7600U işlemcisi. Modelde işlemcilere göre bellek, depolama kapasitesi gibi detaylar değişiyor.

Intel Core i5 işlemcili versiyonda 8GB DDR4 2133MHz RAM bellek ve 256GB M.2 PCIe SSD yer alıyor. Intel Core i7 işlemcili versiyonda ise 16GB DDR4 2133MHz bellek ve 512GB M.2 PCIe SSD bulunuyor.

Versiyonlarda dokunmatik ekran, parmak izi okuyucu, yüz tanıma, HDMI portu, sıvı dökülmelerine karşı dayanıklı arka aydınlatmalı klavye, USB 3.1 Tip-C portu, çift bant WiFi AC, Bluetooth 4.0, Ethernet, çift mikrofon, microSD kart okuyucu, TPM 2.0 gibi özellikler ortak.

Kuzey Amerika’da satışa sunulan modelin üst versiyonu 1899$ fiyat etiketine sahip. Alt versiyon ise 1449$ seviyesinden satışacak. Bunun haricinde kurumlara yönelik olarak konfigürasyon belirleme seçeneği de sunulacak. Model için ayrıca bir Thunderbolt 3 bağlantı kutusu da opsiyonel olarak satılıyor.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim