Anlık Bildirim

Xiaomi, Mi Pad 4'ün tanıtılacağı tarihi açıkladı

Çinli teknoloji devi Xiaomi, yeni tabletini ne zaman tanıtacağını resmen duyurdu. Mi Pad 4 olarak lanse edilecek cihazın özellikleri ve lansman tarihi haberimizde.
Xiaomi, Mi Pad 4'ün 25 Haziran'da Çin'de tanıtılacağını açıkladı. Şirket bu haberi Çinli mikro blog sitesi Weibo aracılığı ile duyurdu. Daha sonrasında ise diğer üst düzey yöneticiler tarafından Twitter ve Facebook'ta paylaşıldı.
Henüz piyasaya sürülmemiş diğer birçok Xiaomi cihazın aksine Mi Pad 4 ile ilgili çok fazla haber çıkmadı. Dolayısı ile şirketin yeni tableti hakkında çok fazla şey bilmiyoruz. Mi Pad 3'ün halefi, Full HD çözünürlükte 7.9 inç LCD ekran ve Qualcomm Snapdragon 660 işlemciye sahip olacak. Ayrıca Mi Pad 4'ün 18:9 görüntü oranı sunan ilk birkaç tabletten biri olacağına yönelik bazı raporlar var.

OmniVision ve Samsung imzalı kameralar

Teaser görsele bakılırsa cihaz tek arka kamera taşıyacak. Tabletin f/2.0 diyafram açıklığına sahip 13 megapiksel OmniVision OV13855 sensörlü arka kameraya sahip olacağı söyleniyor. Ayrıca f/2.0 diyaframlı 5 megapiksellik Samsung S5K5E8 sensör içeren bir ön kamerası olacak. Mi Pad 4'ün 6.000 mAh pil ve Android 8 Oreo tabanlı MIUI arayüzü ile piyasaya sürüleceği de gelen haberler arasında.
Tabletin RAM veya dahili depolama kapasitesi hakkında ise henüz bilgi yok. Bunları ve daha fazlasını 25 Haziran tarihinde düzenlenecek lansman etkinliğinde hep birlikte öğreneceğiz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim