Anlık Bildirim

Xiaomi Mi Pad 4'ün teknik özellikleri ortaya çıktı

Çinli teknoloji devi Xiaomi'nin yeni nesil tableti Snapdragon 660 yonga seti ile gelebilir. Xiaomi Mi Pad 4'e ait firmware dosyası, cihazın teknik özelliklerini gün ışığına çıkardı.
Geçtiğimiz günlerde endüstri analisti Pan Jiutang yeni nesil Xiaomi Mi Pad'in geliştirildiğini söylemişti. Kendisinden duyduğumuz söylentiler genellikle daha sonradan gerçeğe dönüştüğü için Çinli şirketin Xiaomi Mi Pad 4 üzerinde çalıştığını düşünmemiz için elimizde yeteri kadar sebep var. XDA bugün Xiaomi Mi Pad 4 olduğuna inanılan Xiaomi marka bir tabletin firmware dosyasını ele geçirdi.
Firmware dosyasına göre Xiaomi Mi Pad 4, Qualcomm'un Snapdragon 660 yonga setine sahip olacak. Pil kapasitesinin ise 6.000 mAh olduğu belirtiliyor. Görünüşe bakılırsa tablet 18:9 görüntü oranı ve 320 PPI piksel yoğunluğuna sahip LCD panelle gelecek. Ekran boyutu henüz netlik kazanmış değil. Ancak 2048 × 1536 piksel çözünürlüklü 7.9 inç ekranla gelen Mi Pad 3 gibi yaklaşık 8 inç olması bekleniyor.

4K video kaydı ve NFC desteği yok

Cihazın arka kısmında portre modunu destekleyen 13 MP'lik OV13855 sensörlü bir kameraya yer verilmiş durumda. Ön tarafında ise 5 MP çözünürlüğe sahip Samsung S5K5E8 sensörlü bir selfie kamerası var. Xiaomi Mi Pad 4, Android 8.1 Oreo tabanlı MIUI9 arayüzü ile çalışacak.
Ne yazık ki cihazın bellek, depolama alanı vb. gibi diğer özellikleri şu an için bilinmiyor. Ancak firmware dosyası, NFC ve 4K video kaydını desteklemediğini ortaya koymuş durumda. Sonuç olarak Mi Pad 4 eğer yakın zamanda tanıtılırsa piyasadaki ilk tam ekran tablet olacak.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim