Anlık Bildirim

Xiaomi’den aracınızda dizüstü şarj etme imkânı

Seyahat halinde sürekli dizüstü bilgisayar kullanmanız gerekiyorsa aracınızda şarj etme çözümleri artıyor. Xiaomi Mi Car Inverter ürünü bunların en iyilerinden.

Bugün araçlarımız şarj açısından hayat kurtarıcı bir rol oynayabiliyor. USB veya çakmak girişi olan araçlarımızda zorda kaldığımız zamanlarda cihazlarımızı şarj edebiliyoruz. Xiaomi ise çıtayı yükseltmiş.

AC dönüştürücü

Normalde araçlarımızda DC akımı ile akıllı telefon veya şarj istasyonlarını şarj edebiliyoruz. Dizüstü bilgisayar gibi daha büyük cihazlar için ise alternatif akım dönüştürücüsü gerekiyor. Mi Car Inverter ile Xiaomi bu sorunu çözmüş.

Mi Car Inverter şarj adaptöründe Çin standartlarına göre hazırlanmış iki adet priz girişi yer alıyor. 100W seviyesine kadar enerji verebilen girişler adaptör ile standart bir priz girişine dönüştürülebiliyor.

Kapak olarak kullanılan kısımda ise iki adet hızlı şarj destekli 5V/2.1A USB girişi yer alıyor. Böylece dizüstü bilgisayarlarınızın yanında akıllı telefon veya tablet gibi cihazlarınızı da kolaylıkla şarj edebiliyorsunuz.

Bardağa benzeyen tasarımıyla ilginç bir görüntü oluşturan Mi Car Inverter adaptörü bu sayede araçtaki bardak yuvalarına da kolayca oturabiliyor. Aşırı yüklenme, düşük voltaj, aşırı ısınma ve kısa devre korumalarına sahip olan adaptör 31$ civarında fiyat etiketine sahip. 

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim