Anlık Bildirim

Yeni Acer Swift 5 ince ekran çerçeveleri ile dikkat çekiyor

Şık tasarımı ile beğeni toplayan Acer Swift 5 dizüstü bilgisayarı ince ekran çerçeveleri ile şimdi çok daha kompakt bir hale geldi. Yeni nesil Acer Swift 5 özellikleri haberimizde.

Bu hafta dizüstünden tablete ve oyun bilgisayarına kadar pek çok iddialı ürünün tanıtımını yapan Acer’ın dikkat çeken cihazlarından birisi yeni nesil Swift 5 ince dizüstü bilgisayarı oldu.

Acer Swift 5 özellikleri

İlk tanıtıldığı dönemde de inceliği ile dikkatleri üzerine çeken Swift 5 dizüstü modeli yeni nesilde kendisini daha da geliştirmiş. İnce ekran çerçeveleri ile cihaz oldukça kompakt hale gelmiş.

15.6 inçlik ekrana terfi eden yeni Swift 5 modeli Full HD çözünürlük sunuyor. İnce ekran çerçeveleri sayesinde ekran-kasa oranı yüzde 87.6 seviyesine yükselmiş. Böylece 15.6 inç sınıfında kompaktlık açısından Razer Blade 2018 ile aynı sırayı paylaşmış oluyor. Kasa magnezyum ve alüminyum alaşımdan imal edilmiş.

Sekizinci nesil Intel işlemcilerin kullanıldığı modelde 1TB’a kadar SSD ve 16GB’a kadar DDR4 RAM seçenekleri yer alıyor. Bağlantı tarafında ise USB Tip-C, USB Tip-A, HDMI, kart okuyucu gibi özellikler mevcut. Henüz yeni modelin çıkış tarihi açıklanmadı.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim