Anlık Bildirim

İki yeni Samsung tableti onay sürecinde görüntülendi

Tablet pazarındaki boşluğu iyi değerlendirmek isteyen Samsung iki yeni model daha hazırlıyor. Galaxy Tab Advanced 2 serisi giriş ve orta seviyede pay kapmaya çalışacak.

Bu yıl Samsung’un tablet pazarında oldukça hareketli olduğunu görüyoruz. ABD’de dağıtıma başlayan yenilenmiş Galaxy Tab A 8.0 modelinin ardından Galaxy Tab S4 modeli de internete sızdırılmıştı. Bu kez iki yeni tablet daha var.

Galaxy Tab Advanced 2 özellikleri

Sertifika onaylarında görünen yeni tablet modelleri biraz daha giriş seviyesine yakın bir çizgi izliyor. Samsung Galaxy Tab Advanced 2 veya Galaxy Tab A2 adını alması beklenen ilk model 2016 yılında çıkan Galaxy Tab A 10.1 modelini temel alıyor.

Dış tasarım anlamında çok farklı olmayan yeni model sadece Home tuşunu kaldırarak ekran üzerine taşımış. Exynos 7870 yonga setinden güç alacağı ifade edilen model 3GB RAM ve 32GB depolama kapasitesi ile geliyor.

Samsung Galaxy Tab Advanced 2 XL veya Galaxy Tab A2 XL olarak adlandırılması beklenen diğer model ise Galaxy Tab S4 ile benzer bir çizgi izliyor. 10.5 inçlik ekran daha ince ekran çerçeveleri ile kompakt bir kasaya sığdırabilmiş. Tabletin henüz donanım bilgisi mevcut değil. Her iki modelin de IFA 2018 fuarında tanıtılması bekleniyor.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim