Anlık Bildirim

TECNO POVA Serisinin İki Yeni Modeli Man City FIFA 22 Cup Turnuvasıyla Sahaya Çıkıyor

Yenilikçi, global akıllı telefon markası TECNO, popüler POVA serisinin iki yeni telefonunu TECNO POVA 3 ve TECNO POVA Neo Türkiye’ye geliyor.                                                

ECNO ve Manchester City, Türkiye’deki futbol tutkunları ve oyuncular için bir espor turnuvası olan ve TECNO POVA tarafından desteklenen FIFA 22 Kupası'nı duyuruyor. Man City FIFA 22 Cup Powered by TECNO, Türkiye'deki tutkulu espor topluluğunun ilgisini çekmeyi ve TECNO'ya Manchester City'nin şampiyonluk sezonunu tüm dünyadan taraftarlarla kutlama fırsatı sunmayı amaçlıyor. Böylece yeni TECNO POVA 3 ve TECNO POVA Neo telefonlarla, bu turnuvanın keyfine şarj etme derdi olmadan uzun saatler boyunca varılabilecek. 

Man City FIFA 22 Cup Powered by TECNO eleme turları 18-19 Haziran'da başlıyor, Play-Off'lar ve Büyük Finaller 25-26 Haziran hafta sonunda yapılacak. Yarışmanın sonraki aşamaları da kulübün resmi Facebook sayfası ve YouTube kanalı üzerinden yayınlanacak. Ayrıca katılımcıları; Kevin de Bruyne, Ruben Dias ve Scott Carson tarafından imzalanan FIFA 22 Ultimate Team kartları da dahil olmak üzere kazanılacak çok sayıda heyecan verici ödül bekliyor. Ödülleri kazanmak için TECNO Mobile Türkiye instagram sayfası takip edilebilir.

Turnuvaya katılmak için: https://play.eslgaming.com/fifa/playstation/man-city-fifa22-cup-powered-by-tecno-pova-turkey 

TECNO POVA 3’ün 7000 mAh Pili ile Oyuna Ara Verme

TECNO POVA 3, üyesi olduğu telefon serisinin tüm yenilikçi özelliklerini, çığır açan donanım ve yazılım geliştirmelerini, heyecan verici renk seçeneklerine sahip şık tasarım dilini, ayrıca benzersiz gücü ve mega 7000 mAh pili ile kesintisiz oyun deneyimini kullanıcıların parmaklarının ucuna getiriyor. Telefonun Haziran ayı içinde Türkiye’de KDV dahil 5.999 TL’den satışa sunulması hedefleniyor. 

TECNO POVA 3, akıllı bir iş yükü düzenleme motoru olan Hyper Engine 2.0 Lite Panther Oyun Motoru ile donatıldı ve yüksek kare hızına sahip oyunlarda, daha verimli güç tüketimi için CPU, GPU ve RAM kaynaklarını ayarlamak için ısı dağılımı, oyun özellikleri ve pil seviyeleri gibi bilgileri proaktif olarak algılıyor. Akıcı bir oyun deneyimi sağlayan 90Hz yenileme hızına sahip çarpıcı 6.95 FHD+ ekranıyla POVA 3, mobil oyunculara benzersiz bir oyun deneyimi sunuyor. Telefonun MediaTek Helio G88 Yonga seti, Octa Core CPU, Mali G52 GPU, 12nm mimari içeriyor. Etkin bir oyun deneyimi sunmayı hedefleyen TECNO POVA 3, Z eksenli Lineer motoruyla parmaklara 4 boyutlu titreşim sağlıyor ve ikili hoparlörüyle stereo ses efektleriyle oyunun tüm heyecanını yansıtıyor.  Telefonun içinde yer alan Game Space 2.0 oyun alanı sayesinde, oyunlar arası hızlı geçiş, oyun performansının izlenebilmesi ve güncellemelerin takibi gibi özellikler sağlanıyor. 

Sürekli hareket halinde olanlar için 7000 mAh pil gücü ile Eğlenceye Ara Verme

TECNO POVA 3, üst düzey bir oyun konsolu ve akıllı telefonun özelliklerini güçlü, tek bir cihazda birleştiren enerji merkezidir. Kullanıcılar, mega bir 7000 mAh pil ile desteklenen TECNO POVA 3'ü uzun bir gün boyunca şarj prizi aramak zorunda kalmadan rahatça kullanabilirler. Bu pilin sağladığı enerjiyle, 50 saat müzik dinlenebiliyor veya 8 saat kesintisiz oyun oynanabiliyor ya da Youtube’dan 20 saat video izlenebiliyor. 

Telefonları için bir şarj cihazına bağlı kalmak istemeyen meşgul kullanıcılar için TECNO POVA 3, 33W hızlı şarj imkânı sunuyor. TECNO POVA 3, cihazı anında güçlü bir taşınabilir güç kaynağına dönüştüren 10W ters şarj özelliğiyle diğer mobil cihazları da şarj edebiliyor.

Yapay Zekâ Destekli 50MP Üçlü Kamera ve Onları Destekleyen Akıllı İşletim Sistemi ile Fotoğrafçılığa Ara Verme

TECNO POVA 3, ayrıntılarla dolu canlı fotoğraflar için mükemmel görüntü işleme özelliğine sahip 50 MP HD kamera sistemine sahip olarak geliyor. Akıllı Odaklama, Portre Güzelleştirme, Akıllı Yapay Zekâ tanımlama gibi bir dizi yenilikçi işlevle, hayatın güzel anlarını çerçevelemek için en etkin çözümleri sunuyor. Ek olarak, TECNO POVA 3'ün HiOS 8.6 işletim sistemi, çoklu görev yönetimi için Lightning Multi-Window 3.0, AI Voice Assistant (Yapay Zekâ Sesli Asistan) 2.0, sorunsuz veri aktarımı için Phone Cloner (Telefon Kopyalayıcı) ve sorunsuz sosyal medya hesabı geçişi için ikiz uygulama gibi güçlü özellikler sağlıyor. 

TECNO POVA Neo; yenilmez bir pil canavarı

Yeni TECNO POVA Neo telefon ise 18W Hızlı Şarj, 6.82” HD+ Drop Display ve daha birçok etkileyici özelliğe sahip güçlü 6000mAh pille birlikte geliyor. TECNO POVA Neo; 4GB RAM (+3GB) 64GB ROM ve 6GB RAM (+5GB) 128GB ROM olmak üzere iki alternatifi bulunuyor. Uzun dayanma gücü ile 17 saate kadar oyun oynama, 24 saat kesintisiz müzik çalma, 20 saat video izleme veya 40 saate kadar sürekli konuşma ya da 15 saat internette gezinme olanağı tanıyor.

Bir oyun telefonun ihtiyaç duyduğu önemli özelliklerle donatılan TECNO POVA Neo, artırılmış oyun alanı ile offline oyun oynama imkânı da tanıyan WeZone LAN Oyun Odalarıyla oyunculara farklı imkanlar sağlıyor. Sesi erkek, kadın, çocuk gibi değişik modlara çevirebilen Ses Değiştiricisi (Voice Changer), telefonu tehlikeli gözlerden koruma özelliği Peek Proof (Gözetleme Koruyucu), uygulamaları ve fotoğraf galerisini meraklı gözlerden saklamak için Vault 2.0 aplikasyonu ve çocukları internetin tehlikelerinden koruyacak Kids Mode (Çocuk Modu) gibi yaratıcı çözümler de sunuyor.  Telefon Türkiye’de KDV dahil 4.799 TL’den satışa sunuluyor.

TECNO POVA 3’ün teknik özellikleriyle ilgili tüm detaylara şu adresten ulaşılabiliyor:  https://tr.tecno.com/phones/product-detail/product/pova-3-1/ 

TECNO POVA Neo’nun teknik özellikleriyle ilgili detaylara şu adresten ulaşılabiliyor: https://tr.tecno.com/phones/product-detail/product/pova-neo/ 

TECNO Mobile Hakkında

TECNO Mobile, TRANSSION Holdings'in birinci sınıf akıllı telefon ve AIoT cihazları markasıdır. Marka söylemi olan “Asla Durma” ile TECNO Mobile, küresel yükselen pazarlarda ilerici bireyler için en iyi çağdaş teknolojilerin kilidini açmaya, tüketicilere yeni olasılıklar dünyasını keşfetmeleri için ilham veren zarif tasarımlı akıllı ürünler sunmaya kendini adamıştır. TECNO Mobile, farklı pazarlardaki tüketicilerin ihtiyaçlarını anlar ve onlara, “kalbi genç” olan ve mükemmelliğin peşinden koşmayı asla bırakmayan tüketicilere hizmet etmedeki ustalıklarıyla sergilenen yerelleştirilmiş yenilikler ve tasarıma dair atılımlar sunar. TECNO Mobile’ın portföyü, dünya çapında 70'ten fazla gelişmekte olan pazardaki tüketiciler için üretilmiş akıllı telefonlar, tabletler, akıllı giyilebilir cihazlar ve AIoT cihazlarını kapsar. Marvel Evreni film serilerinde Kaptan Amerika rolüyle tanınan Chris Evans, TECNO Mobile’ın yeni ürün lansmanlarında marka elçisi olmaya devam ediyor. TECNO Mobile ayrıca 2020-21 Premier Lig Şampiyonları Manchester City'nin Resmi Ortağıdır. Daha fazla bilgi için lütfen şu adresi ziyaret edebilirsiniz: https://tr.tecno.com/ 

Manchester City Futbol Kulübü Hakkında

Manchester City FC, ilk olarak 1880'de St Mark's West Gorton olarak kurulmuş bir İngiliz Premier Ligi kulübüdür. 1894'te ismi resmi olarak Manchester City FC oldu ve o zamandan beri Avrupa Kupa Galipleri Kupası'nı, beş Premier Lig şampiyonluğu (2012, 2014, 2018, 2019, 2021) ve altı FA Kupası dahil yedi Lig Şampiyonluğu kazandı. Manchester City FC, City Football Group'u oluşturan on kulüpten biridir ve kardeş kulüpleri arasında New York City FC ve Melbourne City FC'yi sayılabilir.

Dünya futbolunun en yüksek madalyalı teknik direktörlerinden biri olan Pep Guardiola'nın teknik direktörlüğü altında kulüp, ulusal ve UEFA Şampiyonlar Ligi iç saha maçlarını City'nin 2003'ten beri evi olarak adlandırdığı 55.000 kişilik muhteşem bir arena olan Etihad Stadyumu'nda oynuyor. Bugün Stadyum, Doğu Manchester'ın kalbinde yer alan son teknoloji bir performans eğitimi ve gençlik geliştirme tesisi olan City Football Academy'yi de kapsayan daha geniş Etihad Kampüsü'nde yer almaktadır. 7.000 kapasiteli Akademi Stadyumu'na sahip City Football Academy, aynı zamanda Manchester City Kadın Futbol Kulübü ve Elit Geliştirme Kadrosunun günlük olarak antrenman yaptığı ve rekabetçi iç saha maçlarını oynadığı yerdir.

Daha fazla bilgi için lütfen www.mancity.com  ziyaret edin

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Yoruma Kapalı: Bu içeriğe yorum eklenemiyor.
Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim