Televizyon Haberleri

Kategori
Son dakika televizyon haberleri DH’de. Geçmişten bugüne (), televizyon hakkında bilgi ve güncel haberleri buradan takip edin! Yeni haberlerden anında haberdar olmak için mobil uygulamamızı indirin.
SON GÜNCELLEME
2 GÜN

GİRİLEN İÇERİKLER
113 VİDEO 1.098 HABER 63 GALERİ

ORTALAMA İÇERİK YOĞUNLUĞU
HAFTADA 3 İÇERİK

Televizyon Son Dakika Haberleri

Güncel Televizyon Haberlerini Takip Edin 📰

En yeni Televizyon Haberleri de dahil olmak üzere, Televizyonlar ile ilgili tüm haber ve gelişmeleri içerisinde bulunduğunuz 55 sayfalı bu kategoriden takip edebilirsiniz.

DonanımHaber'in alanında uzman editörleri, Televizyonlar dünyasında yaşanan son gelişmeleri aktarmak için haftada ortalama 3 içerik oluşturmaktadır. Ayrıca şimdiye kadar ise bu kategoriyle ilişkilendirilmiş 113 video, 63 galeri ve 922 adet Televizyonlar haber içeriği bulunmaktadır.

Televizyonlar İle İlgili Son Haberler Neler ❓

DonanımHaber’deki güncel Televizyon Haberleri içinde dikkat çeken gelişmeler şöyle 🔽

Siz de 2024'teki son dakika Televizyon Haberlerini kaçırmamak için bu kategoriye abone olarak, hem e-posta ile hem de forum ve mobil uygulamamız üzerinden bildirim alabilirsiniz.

Anlık Televizyonlar Gelişmeleri DH’de 📢

Türkiye'nin en büyük teknoloji sitesi www.donanimhaber.com'da, yeni Televizyon Haberlerini takip etmek isteyenler için her yıl olduğu gibi 2024’te de sizleri anbean bilgilendirmeye devam ediyoruz. Dilerseniz son Televizyon Haberlerini okuduktan sonra, Oyun Konsolları sayfamızı da ziyaret edebilirsiniz.

Televizyon Hakkında 📺

Televizyon Haberleri

Televizyon 1923 yılında, John Logie Baird tarafından Birleşik Krallık'ın Hastings kasabasında icat edilmiştir. İlk televizyon görüntüsü ise yine Baird tarafından 1926 yılında yayınlanmıştır. Başlangıçta noktalar hâlinde ve titrek olan görüntülerin kalitesi Baird tarafından geliştirilmiştir. Baird'in televizyon sisteminde mekanik olarak döndürülen diskler kullanmasına karşın aynı dönemde Marconi - Emi sistemi gibi elektronik olarak işleyen rakip sistemler de üretildi.

1930'ların başında televizyon elektronik eşya olarak satılmaya ve geniş kitlelere hitap etmeye başladı. Örneğin 1936 Berlin Yaz Olimpiyatları, Almanya'da evlerdeki televizyonlardan izlendi.

1940'larda renkli televizyon çalışmaları hız kazandı. 1950'lerde ABD'de ilk renkli televizyon satışa çıktı ve renkli televizyon ABD'de 1960'larda geniş kitlelerce kullanılmaya başlandı.

Televizyon hakkında bilgi Vikipedi'den alınmıştır.

Film ÖnerileriDizi ÖnerileriDizi FragmanlarıFilm FragmanlarıTelevizyonda youtube açılmıyorTelevizyon Önerileriİkinci El TelevizyonlarTV UygulamalarıTV Kanal KurulumuOyun Televizyonları
Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim