Anlık Bildirim

LG'nin nano-hücre teknolojili TV'leri geliyor

CES 2017'de her alanda olduğu gibi televizyon sektöründe de yeni teknolojiler geliyor. Bunlardan biri de LG'nin çok geniş renk aralığı sunan nanohücre teknolojisi. Detaylar haberimizde.
LG'nin yeni Super UHD TV ailesi, nanohücre adı verilen yeni bir teknolojiyi kullanıcılara getiriyor. Bu teknoloji sayesinde daha geniş bir renk aralığı sunuluyor ve böylece uzaktan veya yan açılardan izleyenler için izleme deneyimi büyük oranda iyileştirilmiş oluyor.
Samsung'un yeni HDTV'lerinde bulunan "quantum dot" (kuantum nokta) teknolojisine benzeyen nano hücre film, LG'nin 2017 modellerinden üçünde bulunacak. Bu modeller SJ8000, SJ8500 ve SJ9500. Bu teknoloji sayesinde ekrana dikeyine 60 dereceyle bakıldığında bile renk aralığının %95'ni görmek mümkün hale geliyor. Ayrıca nanohücre film ile ekrandaki parlama da azalıyor ve aydınlık ortamlarda daha iyi bir izleme deneyimi sunuluyor.
Alve.com'da gör Televizyonlarda sıcak fırsatlar!
LG'nin bu yeni Super UHD TV modelleri çeşitli HDR teknolojilerini desteklediği için kullanıcılar halen gelişmekte olan bu standartla alakalı uyum sorunları yaşamayacak. Desteklediği HDR standartlarından bazıları şunlar: Dolby Vision, HDR10, Hybrid Log Gamma, Advanced HDR by Technicolor. 
Diğer çoğu akıllı TV modellerinde olduğu gibi bu Super UHD modelleri de LG'nin webOS arayüzünün son versiyonunu içerecek. WebOS 3.5'in Magic Link adında, Amazon X-Ray'e benzer, kullanıcıların kumanda da tek tuşa basarak ekrandaki oyuncular ve karakterler hakkında bilgi almasını sağlayan yeni bir teknolojiye sahip olduğunu hatırlatalım.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
9022 kez okundu.
11 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
lg, ces2017 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim