Anlık Bildirim

Tablo gibi televizyon Samsung The Frame satışa çıkıyor

Kullanmadığınız zamanlarda ünlü bir ressamın tablosunu yansıtabileceğiniz ahşap çerçeveli ve tablo gibi duran The Frame adındaki Samsung televizyonu satışa çıkıyor.

Samsung’un televizyon sektöründe geldiği noktayı göstermesi açısından önemli olan The Frame adındaki Ultra HD televizyon satışa çıkıyor. Televizyon ilk olarak İngiltere’de piyasaya sürüldü.

Tablo gibi

Samsung İngiltere tarafından yapılan açıklamaya göre 55 ve 65 inç olarak iki versiyon şeklinde hazırlanan The Frame televizyonun başlangıç fiyatı 2000 Pound olarak belirilenmiş. Bu da yaklaşık 9000TL civarında bir meblağa denk geliyor.

Ünlü tasarımcı Yves Behar imzasını taşıyan The Frame, firmanın standart 4K akıllı televizyonlarından farklı değil. Kendine has donanımı olan televizyon ayrıca farklı sensörlerle de güçlendirilmiş. Örneğin ortama göre parlaklığı ayarlıyor veya odada kimsenin olmadığını anladığında bekleme moduna geçiyor.

Televizyonun dikkat çeken özelliği etrafında bir çerçeve ile duvara asılabilmesi. Son derece ince ve hafif olan televizyon bu sayede kapalı iken bir tabloya dönüşebiliyor. Bunun için televizyonda Always On Display özelliği kullanılıyor ve çok az enerji tüketiyor. Samsung sanat severler için 100 civarında önemli tabloyu dijitale aktarmış. Tanesi 15 Pound veya aylık 4 Pound abonelik karşılığında tablolar televizyon ekranında sergilenebiliyor.

Dilerseniz 2GB kapasiteli Koleksiyonum klasörüne kendi görsellerinizi yükleyerek de ekranda seyredebiliyorsunuz. Kutu içerisinden 1 adet ahşap çerçeve çıkıyor. Farklı seçenekler 200 Pound değerinde. 

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5867 kez okundu.
15 kişi, toplam 15 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, the frame ve Ev Elektroniği
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim