Anlık Bildirim

Xiaomi, 23 Nisan'da yeni LED TV'lerini tanıtacak

Xiaomi, akıllı telefonun yanı sıra TV pazarında da kendine yer edinmeyi başardı. Çinli teknoloji devi yeni televizyon modellerini 23 Nisan'da düzenleyeceği etkinlikte tanıtacak.
Xiaomi, sadece akıllı telefonları ile tanınan bir şirket değil. Çinli teknoloji devi aynı zamanda birçok ev elektroniği üretiyor. Bunlardan biri de iyi bir satış grafiği yakalayan LED TV'leri. Xiaomi, 23 Nisan’da Çin’de yeni televizyon serisini tanıtacağı bir lansman etkinliği düzenleyeceğini açıkladı.
Şirket yeni televizyonlarının duyurulacağı tarihi açığa çıkaran bir sosyal medya afişi yayınladı. Xiaomi TV üst düzey yöneticisi Li Xiaoshuang daha önce yaptığı bir açıklamada, yeni ürünlerin yakında lanse edileceğinin ve ay sonunda satışa hazır olacağının sinyalini vermişti.

Arka panel estetiğine odaklanılacak

Yeni TV'lerle ilgili çok fazla şey bilinmese de Xiaomi'nin yeni nesil televizyonlarının arka panel estetiğine daha fazla odaklanacağı bildiriliyor. Bu genelde markaların görmezden geldikleri bir şey.
Xiaomi’nin akıllı TV’leri zaten ince bir yapıya sahip ve estetik bir görünüm sunuyor.Yeni nesil LED TV'lerin tasarım olarak bunun üzerine ne koyacağını çok kısa bir süre sonra hep birlikte göreceğiz. Yeni televizyonların kullanımı daha kolay olan PatchWall UI arayüzü ile gelmesi bekleniyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim