Anlık Bildirim

Beko, sesli komutla çalışan akıllı televizyonunu satışa sundu

Beko, tüketicilerine kullanım kolaylığı sağlamak için geliştirdiği Türkçe sesli komut özelliğine sahip Quatro UHD+ akıllı televizyonunu satışa sundu. Beko Quatro UHD+ TV özellikleri ve fiyatı:

beko türkçe sesli komut televizyon Tam Boyutta Gör
 

Koç Holding bünyesinde faaliyet gösteren ev elektroniği markası Beko, Türkiye’de tasarlayıp ürettiği sesli komut özelliğine sahip akıllı televizyonunu tüketiciyle buluşturdu. Şirketin tüketicinin beğenisine sunduğu bu televizyon, sesli komutla çalışabilen akıllı kumandası sayesinde konuşarak TV’yi kontrol etme imkanı sağlıyor.

Yaptıkları tüm yeniliklerin arkasında tüketicinin hayatını kolaylaştırmak olduğunu belirten Beko’nun yeni akıllı TV platformunda sesli komutla kanal değiştirme, içerik atama, uygulama başlatma, televizyonu açıp kapatma ve ses seviyesini ayarlama gibi pek çok işlem gerçekleştirilebiliyor.

Sesi kumanda algılıyor 

Tüm bu işlemler Beko Quatro UHD+ TV’lerle birlikte sunulan üst seviye Türkçe komut algılama özelliğine ve hızlı tepki süresine sahip olduğu söylenen akıllı kumanda aracılığıyla gerçekleşiyor. Ayrıca bu TV’lerde bulunan Quick Smart platformu da tamamen kişiselleştirilebilir yapısı ile kullanıcılara ana menüyü istedikleri şekilde oluşturma imkanı veriyor.

Şirketin belirttiğine göre Quatro UHD+ TV’ler 4K UHD çözünürlük, HDR, Wide Color Gamut, Video Perfection Engine gibi görüntü özellikleri sayesinde kullanıcısına daha canlı renk ve akıcı görüntü sunuyor. Öne, arkaya ve aşağıya bakan 8 adet hoparlörüyle üç boyutlu ses teknolojisine sahip TV’lerin ses deneyimini önemli oranda geliştirdiği söyleniyor.

Sesli komutla kontrol edilebilen Beko akıllı televizyonların satış fiyatları;

  • B49L 9785 5S – 49 inç (123 ekran) Quatro UHD+ TV : 3,599 TL
  • B55L 9785 5S – 55 inç (139 ekran) Quatro UHD+ TV : 4,199 TL
  • B65L 9785 5S – 65 inç (165 ekran) Quatro UHD+ TV : 6,699 TL
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7026 kez okundu.
21 kişi, toplam 21 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
beko, sesli komut ve
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim