Tesla Haberleri

Etiket
Son dakika tesla haberleri DH’de. Geçmişten bugüne (), tesla hakkında bilgi ve güncel haberleri buradan takip edin! Yeni haberlerden anında haberdar olmak için mobil uygulamamızı indirin.
SON GÜNCELLEME
10 SA.

GİRİLEN İÇERİKLER
17 VİDEO 1.291 HABER 34 GALERİ

ORTALAMA İÇERİK YOĞUNLUĞU
HAFTADA 4 İÇERİK

Tesla Son Dakika Haberleri

Güncel Tesla Haberlerini Takip Edin 📰

Son dakika tesla haberleri de dahil olmak üzere tesla ile ilgili tüm haber ve gelişmeleri, bu sayfadan takip edebilirsiniz. Bu bağlamda konuyla alakalı 17 video, 34 galeri ve 1240 adet tesla haber içeriği bulunmuş olup, tüm içerikler 65 sayfalı bu arşivde listelenmektedir.

tesla İle İlgili Son Haberler Neler ❓

DonanımHaber’deki güncel tesla haberleri içinde dikkat çeken gelişmeler şöyle 🔽

Anlık Tesla Gelişmeleri DH’de 📢

Türkiye'nin en büyük teknoloji sitesi www.donanimhaber.com'da, yeni tesla haberlerini takip etmek isteyenler için her yıl olduğu gibi 2024’te de sizleri bilgilendirmeye devam ediyoruz. Dilerseniz son tesla haberlerini okuduktan sonra, Otomobil İnceleme ve Videoları da izleyebilirsiniz.

Tesla Hakkında 🚘

Tesla, yüksek performanslı elektrikli araçlar üretmeyi hedefleyen, silikon vadisi merkezli bir otomotiv firmasıdır. Firma 2003 yılında Martin Eberhard ve Marc Tarpenning adlı mühendislerin oluşturduğu küçük bir ekiple San Carlos'ta faaliyetlerine başladı. Takip eden yıllar içinde ekip, bilişim, elektronik ve otomotiv sektöründen mühendislerle genişledi.2014 yılında almış olduğu patentleri serbest kullanıma açarak elektrik motorlarının gelişimine katkı sağlamış ve sağlamaya devam edecektir.

Tesla hakkında bilgi Vikipedi'den alınmıştır.

Otomobil Fiyatları
Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim