Anlık Bildirim

TikTok'a dislike butonu geldi: Darısı Twitter'ın başına

TikTok yorumları için dislike butonu aktif edildi. Bir süredir test edilen beğenmeme özelliği, tüm kullanıcılar için açıldı. Peki, TikTok dislike özelliği nasıl kullanılıyor?

tiktok dislike butonu

TikTok, uzun süredir beklenen dislike (beğenmeme) özelliğini yorumlar için devreye aldı. Test aşamasında olan özellik, dünya genelinde TikTok kullanıcılarına açıldı.

TikTok, Cuma günü yaptığı duyuruda, TikTok’un yorum beğenmeme butonunun tüm kullanıcılara sunulduğunu söyledi. Kısa formatlı video uygulaması, kullanıcıların alakasız veya uygunsuz olduğuna inandıkları yorumları belirtmelerinin bir yolu olan beğenmeme butonunu Nisan ayında test etmeye başlamıştı.

Beğenmeme sayısı gizli

Bir yorumda beğenmeme butonuna tıkladığınızda, beğenmeme durumu herkese açık gösterilmiyor ve yorum yapanlara yorumlarının beğenilmediği bildirimi gitmiyor. Yorum yapanlar ve diğer kullanıcılar, bir yorumun kaç kez beğenilmediğini göremiyor. Dislike butonuna tekrar dokunarak geri çekebiliyorsunuz.

Tiktok, bu özellikle temel önceliklerinin kullanıcılar için daha iyi deneyim oluşturmak olduğunu söylüyor. TikTok, butonu ilk kez test etmeye başladıklarında, beğenmeme butonunu spam olabilecek veya anlamsız yorumları işaretlemenin bir yolu olarak gördüklerini belirtmişti. Beğenmeme butonunun yorumları şikayet etmenin bir yolu olarak görülmemesi gerektiğini, kullanıcıların taciz, nefret söylemi, tehdit vb. yorumları bildirmek için standart süreci kullanmaları gerektiğini belirtmişti.

Beğenmeme özelliği, YouTube’da uzun süredir mevcut. Twitter da tweetlere verilen yanıtlar için dislike butonunu test ediyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
1663 kez okundu.
14 kişi, toplam 14 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
tiktok, Teknoloji Haberleri ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim