Anlık Bildirim

Track IR 2 ile Uçuş smilasyonlarında etrafa bakın

Aslında F15 koltuğunada oturun diyebiliriz çünkü bu alet başınızın hareketlerini takip ederek baktığınız yere doğru oyundaki görüşünüzü fareden tamamen bağımsız olarak değiştiriyor. Böylece bir manevrayı yaparken başınızı hızlıca sola doğru çevirerek düşmanınız ile göz teması kurabiliyor. Yada bombaladığınız hedefi uçuşunuzu sürdürürken aşağı bakarak patlamayı görebiliyorsunuz.

Tüm inceleme yapanlar hatta pilotlar PC üzerindeki en eşsiz ve gerçekçi uçuş deneyimi yaşattığı konusunda birleşiyorlar. Fiyatı ise yaptığı işe göre ucuz sayılır. Yurt dışında sadece 129$'a satılan ürün şimdilik bu oyunlar tarafından destekleniyor ;

  • LOCK ON :Modern Air Combat
  • MS Flight Sim 2004 :A Century Of Flight
  • IL2 Sturmovik :Forgotten Battles
  • Enemy Engaged :Comanche vs. Hokum
  • Battle Of Britain
  • Falcon 4.0

İşin güzel yanı bazı ayarları kendiniz değiştirebiliyor ve en rahat ettiğiniz tarzları profil şeklinde saklayabiliyorsunuz. Hatta başkalarının tutulan hazır profillerini indirebiliyorsunuz. Aklınıza gelecek ilk soru başımı çevirirken nasıl monitöre bakabilirim diye olabilir ama tahmininizin aksine çok fazla çevirmeniz gerekmiyor. Az bir çeviriş ile çok iyi etrafa bakabiliyorsunuz.

Bu sistemi eğer 2'li monitör destekleyen bir sistem ile yada ilerde olabilecek 3'lü, 4'lü monitörlerle birleştirebilirseniz kendi uçuş eğitim merkezini bile kurabilirsiniz. İlerde bu tür sistemleri başka savaş smilasyonlarında da kullabilme ihtimali bile çok güzel. Sitelerindeki videolarıda indirmeyi unutmayın. Site adresleri burada : www.naturalpoint.com ve bir incelemeside aşağıda.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim