Anlık Bildirim

Tüm Araç Kiralama Firmalarını Tek Bir Platformda Toplayan Miniyol 1 Yaşında

Miniyol, birçok yerel ve global araç kiralama firmasını tek bir platformda toplayarak hem fiyat karşılaştırma işlemi hem de araç kiralama işlemlerinizi bir arada yapabildiğiniz kiralama motoru.

Miniyol, birçok yerel ve global araç kiralama firmasını tek bir platformda toplayarak hem fiyat karşılaştırma işlemi hem de araç kiralama işlemlerinizi bir arada yapabildiğiniz yeni nesil bir araç kiralama motorudur.

 

Tüm Araç Kiralama Firmalarını Tek Bir Platformda Toplayan Miniyol Tam Boyutta Gör

 

Miniyol 1 yılı geride bıraktı  

Ekim 2020 yılında yola çıkan miniyol.com ilk yılında “Great Place to Work” sertifikalı en genç StartUp oldu. 60’ın üzerinde tedarikçi firmayla ortaklık sağladı, 300’den fazla lokasyonda yer aldı ve ‘’Araç Kiralamanın Yeni Yolu’’ sloganıyla, araç kiralama sektörüne yeni bir soluk getirdi.

400’den fazla lokasyonda 70 bin araç alternatifi sunan Miniyol’da ilk senenin sonunda araç kiralamaya ödenen ortalama ücret 245 TL oldu.

Ortalama günlük araç kiralama ücretleri ise ekonomik sınıf için 150 TL olarak belirlendi.

Araç kiralama ücretlerinin %87,11’i mobil, %8,64’ü ise masaüstünden gerçekleşti.

En fazla tercih edilen araçlar ise ‘Fiat Egea’ , ‘Renault Clio’ ve ‘Renault Megane’ oldu. Müşterilerin yüzde 53’ü otomatik vitesi tercih ederken, yakıt konusunda ise 58 dizel ile öne çıktı.

Miniyol’da her şey minimal

Miniyol, minimalizm kavramını ön planda tutarak hayata geçireceği yeni projelerle; tedarikçilere yeni pazarlar oluşturmayı ve kullanıcılara fiyat avantajları sağlamayı hedefliyor!

Miniyol üzerinden 3 adımda araba kiralama gerçekleştirilebiliyor ve tek adımda gerçekleşen rezervasyonu iptal edebiliyorsun.

İnternet sitesi ve mobil uygulaması da bir o kadar minimal olarak tasarlanan Miniyol, kullanıcıyı satın almaya değil, kullanıcıların kaliteli ve verimli olarak araç kiralamalarını sağlıyor.

Farkı Ödeme Seçenekleri

Miniyol’un minimal projeleri arasında yer alan mini ödeme ile araç kiralama ödeme yöntemlerinin geleneğini değiştiriyor. Mini ödemeyle günler öncesinden ödeme yapmak zorunda kalmıyorsunuz ve araç teslim alacağınız gün ödeme yaparak finansal açıdan güven elde ediyorsunuz.

miniyol.com kullanıcıların ihtiyaçlarına cevap verebilmek için ödeme sistemlerinin tümünü kullanıyor ve alternatifler üretiyor.

Tüm Araç Kiralama Firmalarını Tek Bir Platformda Toplayan Miniyol Tam Boyutta Gör

Araç kiralamanızda puanlar ve avantajlar kazanıyorsunuz

Miniyol üzerinden gerçekleştirdiğiniz her araç kiralama işleminde koşulsuz şartsız para puan kazanıyorsunuz. Kazandığınız bu para puanları ise miniyol.com üzerinden yapacağınız diğer araç kiralama işleminizde kullanabiliyorsunuz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Yoruma Kapalı: Bu içeriğe yorum eklenemiyor.
Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim