Tusaş Haberleri

Etiket
Son dakika tusaş haberleri DH’de. Geçmişten bugüne (), tusaş hakkında bilgi ve güncel haberleri buradan takip edin! Yeni haberlerden anında haberdar olmak için mobil uygulamamızı indirin.
SON GÜNCELLEME
1 GÜN

GİRİLEN İÇERİKLER
5 VİDEO 221 HABER 11 GALERİ

ORTALAMA İÇERİK YOĞUNLUĞU
HAFTADA 1 İÇERİK

Tusaş Son Dakika Haberleri

Güncel Tusaş Haberlerini Takip Edin 📰

Son dakika tusaş haberleri de dahil olmak üzere tusaş ile ilgili tüm haber ve gelişmeleri, bu sayfadan takip edebilirsiniz. Bu bağlamda konuyla alakalı 5 video, 11 galeri ve 205 adet tusaş haber içeriği bulunmuş olup, tüm içerikler 12 sayfalı bu arşivde listelenmektedir.

tusaş İle İlgili Son Haberler Neler ❓

DonanımHaber’deki güncel tusaş haberleri içinde dikkat çeken gelişmeler şöyle 🔽

Anlık Tusaş Gelişmeleri DH’de 📢

Türkiye'nin en büyük teknoloji sitesi www.donanimhaber.com'da, yeni tusaş haberlerini takip etmek isteyenler için her yıl olduğu gibi 2024’te de sizleri bilgilendirmeye devam ediyoruz. Dilerseniz son tusaş haberlerini okuduktan sonra, Savunma Sanayi İnceleme ve Videoları da izleyebilirsiniz.

TUSAŞ Hakkında 💡

Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ (TUSAŞ), Türkiye’de hava platformlarının tasarımı, geliştirilmesi, üretimi, tamamlanması, yenilenmesi ve satış sonrası hizmetleri alanlarındaki teknoloji merkezidir. Şirket dünyanın en büyük yolcu uçağı Airbus A380'e ve askerî nakliye uçak modeli Airbus A400M'ye parça üretmektedir. Ayrıca şirket 2013 yılında ilk uçuşunu gerçekleştiren Airbus A350'ye kanatçık üretmeye başlamıştır.

TUSAŞ hakkında bilgi Vikipedi'den alınmıştır.

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim