Anlık Bildirim

Twintech Arctic Cooling soğutmalı GeForce 9800GTX+ modelini gösterdi

Twintech Arctic Cooling soğutmalı GeForce 9800GTX+ modelini gösterdi

Twintech GeForce 9800GTX+ XT modelini duyurdu. Nvidia'nın 55nm üretim teknolojisiyle hazırladığı G92b GPU'sunun güç verdiği ekran kartı saat hızları ve kullanılan soğutucusu itibariyle referans modelden ayrılıyor. 256-bit bellek veri yolu desteğine ve 128x paralel işlem birimine sahip olan yeni model, soğutucu çözümleri profesyoneli Arctic Cooling tarafından hazırlanan özel soğutucusu ile dikkat çekmeyi başarıyor.

Arctic Cooling'in detaylarını burada anlattığımız Twin Turbo isimli çift fanlı soğutucusunu kullanan ekran kartı 512MB GDDR3 bellek ile donatılmış. Çİft slot tasarıma sahip olan ve özel soğutucusu sayesinde referans karta göre daha serin çalıştığı ifade edilen Twintech'in yeni modeli DirectX 10, CUDA ve PhysX desteğine de sahip. Tabii çoklu ekran kartı kurulumları için destek veren anakartlarda Tripe SLI kurulumu yapabilmek te mümkün.

Grafik işlemcisi 750MHz'de görev yapan kartın paralel işlem birimleri 1875MHz, bellekleri ise 2300MHz'de görev yapıyor. PureVideo HD teknolojisiyle yüksek tanımlı videolar için donanımsal hızlandırma da yapabilen modelde çift DVI ve HDTV konnektörleri bulunuyor. Twintech'in önümüzdeki günlerde kullanıma sunulması beklenen yeni modeli için henüz net bir fiyat bilgisi bulunmuyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim