Twitter Haberleri

Etiket
Son dakika twitter haberleri DH’de. Geçmişten bugüne (), twitter hakkında bilgi ve güncel haberleri buradan takip edin! Yeni haberlerden anında haberdar olmak için mobil uygulamamızı indirin.
SON GÜNCELLEME
1 GÜN

GİRİLEN İÇERİKLER
5 VİDEO 1.256 HABER 5 GALERİ

ORTALAMA İÇERİK YOĞUNLUĞU
HAFTADA 3 İÇERİK

Twitter Son Dakika Haberleri

Güncel Twitter Haberlerini Takip Edin 📰

Son dakika twitter haberleri de dahil olmak üzere twitter ile ilgili tüm haber ve gelişmeleri, bu sayfadan takip edebilirsiniz. Bu bağlamda konuyla alakalı 5 video, 5 galeri ve 1246 adet twitter haber içeriği bulunmuş olup, tüm içerikler 63 sayfalı bu arşivde listelenmektedir.

twitter İle İlgili Son Haberler Neler ❓

DonanımHaber’deki güncel twitter haberleri içinde dikkat çeken gelişmeler şöyle 🔽

Anlık Twitter Gelişmeleri DH’de 📢

Türkiye'nin en büyük teknoloji sitesi www.donanimhaber.com'da, yeni twitter haberlerini takip etmek isteyenler için her yıl olduğu gibi 2024’te de sizleri bilgilendirmeye devam ediyoruz. Dilerseniz son twitter haberlerini okuduktan sonra, Sosyal Medya İnceleme ve Videoları da izleyebilirsiniz.

Twitter Hakkında

Twitter, kullanıcıların "tweet" olarak bilinen mesajları yayımladığı ve birbirleriyle etkileşimde bulunduğu Amerikan bir mikroblog ve sosyal ağ hizmetidir. Jack Dorsey, Noah Glass, Biz Stone, ve Evan Williams tarafından Mart 2006'da oluşturulup Temmuz 2006'da kullanıma açıldı. 2013'te en çok ziyaret edilen 10 internet sitesinden biri oldu ve "İnternetin SMS'i" olarak tanımlandı. 2020 yılında 339.6 milyon aktif kullanıcıya ulaştı

Twitter hakkında bilgi Vikipedi'den alınmıştır.

Twitter Çöktü Mü
Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim