Anlık Bildirim

USB üzerinden şarj edilebilen pil - Xbox 360 için taze haberler

USB üzerinden şarj edilebilen piller - USBCELL

USB cihazlar ilk çıktıkları günden beri hayatımızı kolaylaştırmaya devam ediyorlar. Bu seferki ürün USB' den beklenenin de ötesinde bir hayli ilginç. Günlük kullandığımız AAs formatındaki şarj edilebilir pili düşünün ve bunun bittiği zaman kapağını açıp USB port üzerinden şarj edilebildiğini hayal edin. Moixa Energy adlı firma bu hayali gerçeğe çevirmiş ve USBCELL' i basına tanıttı.

Kapağını kapattığınız zaman normal bir kalem pilden hiçbir farkı kalmayan USBCELL' ler, bittiği zaman şarj olmak için herhangi bir ek kablo yada aparata ihtiyaç duymaksızın sadece kapağını açarak hafıza kartı gibi USB portuna yerleştirilmekle yetiniyorlar. Pillerin performansı ve şarj süreleri hakkında firma tarafından yapılan açıklama, 1300mAH kapasite sundukları ve 5 saat şarj süreleri olduğu.

USB üzerinden şarj edilebilen pil - Xbox 360 için taze haberler

Günümüzde 2500mAH kapasiteye kadar çıkabilen şarj edilebilir piller olduğu düşünüldüğünde, 1300mAH biraz düşük gibi gözükebilir fakat USB girişi ve kapak gibi dizaynlardan dolayı pil yatağı için kullanılan alan oldukça azaldığı için, 1300mAH bu tasarıma sahip bir pile göre oldukça iyi bir değer gibi gözüküyor. Bunun yanında kullanım kolaylığı ve kompakt yapısı sayesinde 1300mAH kapasitenin yeterli olacağı uygulamalar için vazgeçilmez piller olacağı kesin gibi.

USBCELL' lerin çiftinin fiyatı yaklaşık 20 Euro olarak açıklanmış durumda. Türkiye' ye ne zaman gelir şu an için bilemiyoruz fakat ürünün çok heyecan verici olduğu ortada :)

Xbox 360' a 1080p ve HD-DVD optik sürücü geliyor

Microsoft Kasım ayından itibaren üretilecek olan yeni nesil Xbox 360 konsollarına yazılım güncellemesi yaparak 1080p görüntü çıkışını ekleyeceğini açıkladı. Yeni nesil HDTV' ler ile beraber daha iyi performans almak adına güzel bir gelişme gibi gözüksede, HDMI çıkışının hala adının geçmemesi enteresan. Bu yeni yazılımdan eski nesil Xbox 360 sahiplerinin faydalanıp faydalanamayacağı henüz kesin değil.

USB üzerinden şarj edilebilen pil - Xbox 360 için taze haberler

Xbox için düşünülen diğer yenilik ise, Kasım ayından itibaren Japonya' da satışa sunulacak olan harici HD-DVD okuyucusu. 135 Euro civarında bir fiyata satılacağı söylenen optik sürücünün Avrupa pazarına gelmesi muhtemelen biraz gecikecektir. Sony, PlayStation 3' ü erteleye dursun, Microsoft yılbaşı yaklaşırken piyasadaki yerini sağlamlaştırmaya devam ediyor. Sadece konsol pazarında değil, kısa bir süre önce haberini verdiğimiz yeni PMP' si Zune ile bu pazarda da yılbaşına oldukça iddalı giriyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim