Anlık Bildirim

Alto's Adventure: Sürükleyici ve sonsuz bir snowboard serüveni

Sonsuz bir snowboard yolculuğuna çıktığınız Alto's Adventure oyununda, Alto ve arkadaşlarıyla birlikte kaçak lamaları kurtararak verilen görevleri gerçekleştirmeye çalışıyorsunuz.
Alto's Adventure muhtemelen şimdiye kadar yayınlanmış en güzel görsel kaliteye sahip sonsuz koşu oyunlarından biri durumunda. Oyunda, sonsuz bir snowboard serüvenine çıkan Alto ve arkadaşlarına katılıyorsunuz. Böylece And Dağları'ndaki tepeler arasında komşu köyler, antik ormanlar ve terk edilmiş harabeler içindeki yolculuğunuz başlıyor.
Macera boyunca kaçak lamaları kurtarmak için korkunç kalyoların üzerinden atlayacak ve büyük dağları aşmak zorunda kalacaksınız. Aynı zamanda değişen hava koşullarına da göğüs germeniz gerekecek. Yamaçlardan aşağıya doğru kayarken sıçramak için ekrana dokunmanız ve havada takla atmak için parmağınızı basılı tutmanız gerekiyor. Amacınız size verilen görevleri başarıyla yerine getirerek üç veya daha fazla kilidi açmak.
Sanat eseri kalitesinde grafiklere sahip Alto's Adventure, izin verdiğiniz taktirde saatlerinizi harcayabilecek potansiyele sahip. Ayrıca akıcı fizik motoru, sürükleyici bir oyun deneyimi yaşamanıza izin veriyor. Tam dinamik aydınlatma ve fırtına, sis, gökkuşağı dahil olmak üzere çeşitli hava efektlerine sahip oyun 180 zorlu görev sunuyor. Kendine özgü müzikleri olan Alto's Adventure içinde daha sürükleyici bir deneyim yaşamak için kulaklık kullanabilirsiniz.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.noodlecake.altosadventure,https://itunes.apple.com/tr/app/altos-adventure/id950812012?mt=8 Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim