Anlık Bildirim

Score! Hero: Takımınızın kaderi sizin ellerinizde!

Başarılı 3D grafiklere sahip Score! Hero, mobil platformda deneyebileceğiniz en farklı futbol oyunlarından biri. Takımınızı zirveye taşıyarak efsane olmak tamamen sizin ellerinizde...
Mobil oyunlar neredeyse tüm dünyayı ele geçirmiş durumda. Dünyanın önde gelen video oyun geliştiricileri zamalarının büyük bir bölümünü artık bu platforma yönelik oyun geliştirmeye ayırıyorlar. Score! Hero isimli futbol oyunu da tüm dünyanın neden mobil oyunlara yöneldiğini kanıtlayabilecek kaliteye sahip.
Oyuna yeni yetme bir futbolcu olarak başlıyorsunuz ve amacınız yeteneğinizi ortaya koyup kendinizi ve en önemlisi de kariyerinizi geliştirmek. Böylece büyük kulüplerin dikkatini çekerek Barcelona, Real Madrid ya da Manchester United gibi dev futbol takımlarına transfer olabiliyorsunuz.
Neredeyse konsol kalitesinde 3D grafiklere sahip olan Score! Hero'yu diğer futbol oyunlarından ayıran en önemli özelliği tüm futbol maçını oynamak yerine sadece takımınızı ileriye taşıyacak önemli anlara etki edecek olmanız. Parmağınızı ekranda kaydırarak topun yönünü ve şiddetini belirleyebiliyorsunuz. Böylece dilediğiniz noktaya pas verip dilerseniz kaleye falsolu bir şut gönderebilirsiniz. Hatalı bir hareket yaptığınızda ise geriye sararak aynı pozisyonu tekrar etme şansına sahipsiniz. Ancak her geri sarmada krediniz de tükenecektir.
Seviyeler için belirlenmiş ayrı senaryolar var ve siz bu senaryoya göre takımınızı yönlendirmek zorundasınız. Örneğin maç 2-2 devam ederken teknik direktör tarafından bir anda oyuna dahil edilerek maçın kaderini değiştirmeniz istenebilir. Siz de gol ve asist yaparak takımınızın lig mücadelesine katkıda bulunup ilk 11'in değişmez ismi olabilirsiniz. Son derece kaliteli ara sahne ve animasyonlar sunan oyun aynı zamanda başarılı bir fizik motoruna da sahip.
Oyun tarzınıza uyum sağlayan akıllı yapay zeka sistemiyle sürükleyici bir futbol deneyimi sunan Score! Hero, App Store ve Google Play üzerinden ücretsiz olarak indirilebiliyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
17978 kez okundu.
14 kişi, toplam 14 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
uygulama haber, Oyun ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim