Anlık Bildirim

SwiftKey'in Android ve iOS'taki tüm temaları artık ücretsiz

Popüler klavye uygulaması SwiftKey, Android ve iOS'taki tüm temaların artık tamamen ücretsiz olarak sunulacağını açıkladı. Gelecekte yayınlanacak tüm temalar da aynı şekide ücretsiz olacak.
SwiftKey geliştiricileri, klavye uygulaması için hem Android hem de iOS platformlarında yer alan tüm temaların ücretsiz olarak sunulacağını duyurdu. Şirket şimdiye kadar SwiftKey klavyesinin görünümünü özelleştirmek isteyen müşterilerden ücret talep ediyordu. Ancak bu durum bugünden başlayarak artık böyle olmayacak.
SwiftKey, Android ve iOS'taki tüm temaların artık tamamen ücretsiz olduğunu açıkladı. Bu sadece sınırlı bir süre için geçerli olmayacak. Gelecekte yayınlanacak tüm temalar ücretsiz olarak sunulmaya devam edecek. Uygulamanın Android sürümünü kullanıyorsanız, SwiftKey Hub'a girmek için tahmin çubuğunun solundaki hamburger simgesine dokunabilir veya kaydırabilirsiniz. Daha sonra Temalar bölümüne girerek Daha Fazla Tema seçeneğine tıklarsanız SwiftKey Store ekrana gelecek ve dilediğiniz temayı ücretsiz olarak indirebileceksiniz.
Mağazada ücretsiz olarak bulunan 100'den fazla tema var, bu sayede kullanıcılar SwiftKey klavyesinin rengini ve tasarımını  kişiselleştirebiliyorlar. Ayrıca yine ücretsiz şekilde sunulan yeni Vivid temaları da mevcut durumda. iOS kullanıcılarının ücretsiz SwiftKey temalarına erişebilmeleri için, ana ekrandan container uygulamasını açıp ücretsiz temalar arasından seçim yapmak için sağ üstteki kırmızı "Tasarım" simgesine tıklaması yeterli.
Akıllı telefonlarında henüz SwiftKey klavye denemeyenler, artık tüm temaların tamamen ücretsiz olmasıyla birlikte uygulamaya bir şans vermek isteyebilirler. SwiftKey, Android 5.0 ve sonraki sürümleri ile iOS 8.0 veya daha yeni sürümlerini çalıştıran tüm cihazlarla tamamen uyumlu duruma. Ayrıca Google Play ve App Store'dan ücretsiz olarak indirilebiliyor.
SwiftKey Klavye: Android | iOS
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
12329 kez okundu.
11 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
iOS, uygulama ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim