Anlık Bildirim

WhatsApp bildirimlerini Windows 10 İşlem Merkezi'ne getirin

Üçüncü parti bir uygulama kullanarak WhatsApp bildirimlerini Windows 10 İşlem Merkezi'ne entegre edebilirsiniz. Böylece yeni bir mesaj geldiğinde aynı zamanda sistem bildirimi alabilirsiniz.
WhatsApp, son birkaç yıldır Facebook Messenger, Google Hangouts, Apple iMessage ve Skype'la mücadele ederek popüler bir mesajlaşma platformu haline geldi. Şirket bu ayın başlarında yayınladığı blog yazısıyla bir milyar insanın WhatsApp kullandığını duyurmuştu.
Bundan kısa bir süre sonra ise WhatsApp'ın Microsoft Edge ile uyumlu olduğu açıklandı. Ancak ne yazık ki WhatsApp Web, Windows Phone 8.1 ve Windows 10 Mobile uygulamaları ile karşılaştırıldığında Windows 10 İşlem Merkezi bildirimleri ile entegre şekilde çalışmıyor.
WhatsWrapp isimli Windows 10 uygulaması bu eksikliği gidermeyi başarıyor. Sadece WhatsApp Web sürümü gibi akıllı telefonunuzla barkodu tarayarak giriş yapıyorsunuz. Arayüz WhatsApp Web'le aynı olsa da Windows 10 İşlem Merkezi'ne kanalize olabiliyor. Böylece yeni bir mesaj geldiğinde aynı zamanda sistem bildirimi de alabiliyorsunuz.
Sadece uygulama çalışırken bildirim alabileceğinizi belirtelim. Uygulamayı kapattığınızda ise İşlem Merkezi'ndeki sistem bildirim özelliği de pasif duruma geçiyor. Ücretsiz olarak sunulan üçüncü parti uygulamayı Windows Mağazası üzerinden sisteminize yükleyebilirsiniz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim