Anlık Bildirim

YouTube'un mobil uygulamalarına 10 saniye ileri-geri alma özelliği geldi

Popüler video platformu YouTube'un mobil uygulamalarında video izlerken görüntüyü biraz ileri veya geri almak için artık milimetrik ayar yapmanıza gerek kalmadı.
Hepinizin bildiği gibi YouTube'un iOS veya Android uygulamalarında video izlerken görüntüyü biraz ileri veya geri almak son derece zahmetli bir iş. Parmağımızın kalınlığı zaman çizgisinin kırmızı noktasına basarak istediğimiz noktaya ulaşabilmemizi zorlaştırırken ancak milimetrik hareketlerle istediğimiz bölüme gelebiliyorduk.
Ancak bu tip durumları ortadan kaldırmak için YouTube uygulamalarının artık küçük ama kullanışlı bir özelliği var. Herhangi bir video izlerken ekrana iki kez hafifçe dokunduğunuzda görüntü 10 saniye ileri veya geri alınabiliyor. Ekrandaki videonun sağ tarafına çift dokunduğunuzda ileri, sol tarafında dokunduğunuzda ise geri sarabiliyorsunuz. Ayrıca ekranda yaptığınız işlemi grafiksel olarak gösteren küçük bir simge de görünüyor.
YouTube'un bu özelliği son bir yıldır test ettiğine dair raporlar var. Geçen ay iOS kullanıcıları bu özelliği fark etmeye başlamış, ama kısa süre içerisinde kaldırılmıştı. Yeni ileri-geri alma özelliğini kullanabilmeniz için YouTube uygulamasının en son sürümünü yüklemiş olmanız yeterli. Çok büyük bir yenilik olmayabilir, ancak kesinlikle iOS veya Android cihazlarından video izleyenlerin deneyimini daha da geliştirecek çok kullanışlı bir özellik olduğunu söyleyebiliriz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
26200 kez okundu.
15 kişi, toplam 16 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
uygulama haber, video ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim