Anlık Bildirim

İlk Falcon 9 inişine Elon Musk nasıl tepki vermişti? İşte o anlar (VİDEO)

SpaceX'in geçtiğimiz yıl bugünlerde gerçekleştirdiği inanılmaz başarı dünyanın her tarafından uzay meraklılarını heyecanlandırmıştı. Şirketin sahibi Elon Musk da işte o uzay meraklıları arasındaydı.
Uzay araştırmalarına ilgi duysun veya duymasın artık günümüzde teknolojiyi takip eden hemen herkes SpaceX ismine muhtemelen aşina olmuştur. Ünlü girişimci Elon Musk'ın 2002 yılında uzay araştırmalarında devrim yapmak adına büyük bir hayalle başlattığı şirket, hatırlayacağınız üzere geçtiğimiz yıl tam da bugünlerde internet dünyasının en çok konuşulan firması halindeydi.

SpaceX'in 21 Aralık 2015 tarihinde gerçekleştirdiği ilk başarılı Falcon 9 inişi şüphesiz uzay araştırmaları tarihine şimdiden büyük puntolarla yazılmış durumda. Birçok uzman tarafından geleceğin "uzay toplumu" için ilk adım olarak görülen bu tarihi anlar tabi dünyanın her tarafından uzay meraklılarını da heyecanlandırmayı başarmıştı.

Peki tüm bu olayların merkezindeki isim Elon Musk 21 Aralık günü bu tarihi anlara nasıl tepkiler vermişti? Falcon 9 roketinin Cape Canevaral Uzay Üssü'ne iniş yaptığı gün Elon Musk'la beraber olan National Geographic, bu inanılmaz anların birinci yıl dönümünde işte bu çok özel görüntüleri YouTube üzerinden yayınladı.

İşte Musk'ın heyecanını gizleyemediği o anlar:

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3395 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
elon musk, spacex ve
2 etiket daha Falcon 9 Popüler Bilim
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim