Anlık Bildirim

Velocity Micro ve iBuyPower, Intel Lynnfield işlemcili yeni oyuncu bilgisayarlarını tanıttılar

Velocity Micro Edge Z30

Oyuncular ve yüksek performans tutkunları için özel sistemler hazırlayan Velocity Micro ve iBuyPower firmaları, Intel'in Lynnfield kod adlı yeni nesil Core i5 ve Core i7 işlemcilerini temel alan yeni modellerini tanıttılar.Velocity Micro tarafından anons edilen Vector Z35 ve Edge Z30 isimli yeni sistemlerin Intel'in Core i5 i750, Core i7 860 ve Core i7 870 işlemcileriyle konfigüre edilebilecekleri açıklandı.

LGA1156 formundaki Core i5 ve Core i7 işlemcileri için P55 çipsetli anakarta sahip olan yeni sistemlerin tercihe ve bütçeye göre 8GB'a kadar bellek, 3TB'a kadar depolama sürücüsü, GeForce GTX 295 ekran kartı ve 850 Watt'lık güç kaynağı ile satın alınabilecekleri açıklandı. Yurt dışı başlangıç fiyatları 1099$'dan başlayan yeni sistemlerle birlikte ücretsiz Windows 7 güncellemesi de sunulacak.

Velocity Micro gibi yüksek performanslı sistem üretimine yoğunlaşan iBuyPower firması da Intel'in yeni nesil işlemcilerini temel alan yeni sistemlerini tanıttı. Paladin E serisi altında hazırlanan yeni oyuncu bilgisayarlarının Core i5 / Core i7 işlemcilerle konfigüre edilebilecek ayrıca Asus anakart, özel kasa tasarımları, 4GB DDR3 bellek ve ATi ya da Nvidia'nın güncel ekran kartlarıyla donatılabilecekler.

iBuyPower tarafından hazırlanan Paladin E720, E750, E820 ve E870 modelleri üç yıllık garanti ile birlikte modeline göre 779$'dan başlayan fiyatlarla kullanıma sunuluyorlar.

Velocity Micro ve iBuyPower, Intel Lynnfield işlemcili yeni oyuncu bilgisayarlarını tanıttılar

iBuyPower Paladin E

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim