Anlık Bildirim

Verbatim'in Hızlı CD-RW Medya'ları

Bir çoğumuz ismini ve kalitesini duyduğumuz Verbatim şimdide Yeniden Yazılabilir (ReWriteable) cd hızlarında bir sıçrama gerçekleştirerek 16x ve 24x yüksek hızlı CD-RW ürünlerinin duyurusunu yaptı.
24x hızında CD-RW disk yazabilecek bir ürün ülkemizde şu anda bulunmasada Yazıcı ve bu Medya'ların ülkemize gelmesi aynı zamanlara denk gelebilir. Bu açıdan şu an için medya bulmada sıkıntı yaşamayacağız gibi gözüküyor.
24x hızıyla bir RW medya'ya saniyede 3.5 MByte veri yazmak mümkün hale geliyor artık. Bu hıza şu ana kadar ulaşılmamıştı 10MB'lık bir dosyanın 3 saniyeden daha az bir sürede yazılabilecek olmasıda göze hoş geliyor. Diğer özellikleri ise 1,000 'den daha fazla yeniden yazma kapasitesinin olması ve yaklaşık 30 yıllık ömür biçilmesi. Hızlı gelişen dünyamızda kimsenin bu sınırları zorlayabileceğini zannetmiyorum açıkcası bu yüzden yeterli kriterler. Verbatim, bu ürünlerini Eylül ayı içerisinde dağıtım kanallarına vermeye başlayacak ve satış fiyatını 1,5$ olarak belirlemiş. Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim