Anlık Bildirim

GoPro Hero5 modeli dahili GPS modülüne sahip olabilir

Elde edilen yeni bilgilere göre, GoPro Hero5 modelinde entegre bir GPS modülü yer alıyor. Uzun süredir tüketiciler tarafından dile getirilen bu eksiklik, yeni nesil ile giderilmiş oluyor.

Son dönemde artan rekabet nedeniyle mali tablolarda sıkıntı yaşasa da, GoPro halen en popüler aksiyon kamerası markası olma özeliğini koruyor. Firmanın beşinci nesil kamerası, önemli bir özelliği bünyesinde barındıracak.

Elde edilen yeni bilgilere göre, GoPro Hero5 modelinde entegre bir GPS modülü yer alıyor. Uzun süredir tüketiciler tarafından dile getirilen bu eksiklik, yeni nesil ile giderilmiş oluyor. Entegre GPS ile artık videoların konumları otomatik olarak eklenecek ve gerekirse performans takibi de yapabilecekler.

Ayrıca modelin biraz daha ince ve hafif bir profile sahip olduğu ifade ediliyor. GoPro, muhtemelen yeni üretim süreçleri sayesinde daha küçük bileşenler kullanıyor ve böylece kompakt bir yapı elde ediliyor.


Diğer taraftan GoPro Sniper şeklinde yeni bir özellik daha mevcut ancak bu özelliğin ne tür bir fonksiyonu olduğu henüz bilinmiyor. GoPro Hero5 modelinin bu yıl bitmeden piyasada olacağı açıklanmıştı.
 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim