Anlık Bildirim

Wasteland 3 ve Tell Me Why, Xbox Game Pass’teki yerini aldı

Xbox Game Pass , platforma eklenen yeni oyunlarla şenlendi. Uzun bir süredir beklenen Wasteland 3 Game Pass'te yerini alırken Tell me Why da meraklılarıyla buluştu.

Wasteland 3 ve Tell Me Why, Xbox Game Pass’teki yerini aldı Tam Boyutta Gör

Xbox Gamepass üyeleri, iki yeni oyuna daha kavuştu. RPG hayranlarının uzun bir süredir beklediği Wasteland 3 nihayet platformdaki yerini aldı. İndirilebilir hale gelen bir diğer oyun ise Life is Strange serisinden tanıdığımız DONTNOD’ın Tell me Why isimli yapımı.

İzometrik bakış açısına sahip Wasteland 3, türün hayranlarının bildiği üzere Fallout Tactics’i de dahil edersek Fallout 3 öncesi oyunların atası olarak kabul ediliyor. Savaş sonrası ABD’de geçen oyunda bir grup Ranger’la birlikte Colorado'nun donmuş topraklarına geri dönüyoruz. Piyasaya çıkışı ertelenen oyun bu ertelemelerin hakkını vermiş görünüyor zira oyunun inceleme puanları oldukça yüksek. Wasteland 3, yaklaşık 30 siteden aldığı %85’lik skorla oldukça beğenilmiş görünüyor.

Wasteland 3 ve Tell Me Why, Xbox Game Pass’teki yerini aldı Tam Boyutta Gör

Gamepass’e giriş yapan bir diğer oyun ise Tell me Why. Life is Strange serisine aşina olanların yabancılık çekmeyeceği oyunda, Alaska'nın küçük bir kasabasında Tyler ve Alyson Ronan adlı ikiz kardeşlerin yaşadıklarına tanıklık ediyoruz. Üç bölüm halinde yayınlanan oyunda birbirlerinden uzun bir süredir ayrı kalmış kardeşlerin çocukluklarının geçtiği eve dönmek zorunda kalmaları ve yaşananlar konu edilmiş. Tell Me Why’ın da oldukça beğenildiğini belirtmemiz lazım. Oyunun Metacritic ortalaması şuan için %83.

Wasteland 3 ve Tell Me Why, Xbox Game Pass’teki yerini aldı Tam Boyutta Gör

Aşağıda iki oyuna ait oynanış videolarına göz atabilir, henüz Xbox Game Pass üyesi değilseniz buradaki bağlantıdan üye olabilirsiniz.  

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim