Anlık Bildirim

Bimeks, internet sitesini kiraya verdi

Bir süredir maddi açıdan darboğaz içerisinde olan Bimeks, son çare olarak kira geliri elde etmek için internet adresini kiraya verdiğini KAP'a bildirdi. Artık alışverişlerden Bimeks sorumlu olmayacak.

Bimeks, internet sitesini kiraya verdi
 

Türkiye’nin sayılı teknoloji ürünleri perakende şirketlerinden biri olan Bimeks’te son zamanlarda işler hiç de iyi gitmiyor. Bir süredir mali darboğaz içerisinde olan şirketin mağazaları bir bir kapanıyor. Bu darboğazdan kurtulmanın yollarını arayan Bimeks, çareyi internet sitesini kiraya vermekte bulmuş gibi görünüyor.

Bimeks, sahibi olduğu ve bir süredir inaktif durumda olan www.bimeks.com.tr adresini kiraya verdiğini KAP’a bildirdi. Yapılan açıklamada, internet sitesi üzerinden yapılan alışverişlerden bundan böyle Bimeks’in sorumlu olmayacağı bildirildi.

Artık muhatap Bimeks değil

Yapılan görüşmeler sonucunda Bimeks’in internet sitesi CB Dijital Yatırım ve Ticaret Ltd. Şti tarafından kiralandı. Yani bundan sonra bu siteden yapılan alışverişlerin muhatabı Bimeks değil, bu şirket olacak.

İşte Bimeks tarafından KAP’a yapılan yazılı açıklama;

Şirketimizin sahibi olduğu ve bir süredir inaktif durumda olan www.bimeks.com.tr web sitesini kiralamak için, CB Dijital Yatırım ve Ticaret Ltd. Şti tarafından şirketimize yapılan teklif ve görüşmeler sonucunda, anılan firma ile bir “Marka Lisans Kiralama ve Web Sitesi Kullandırma Sözleşmesi” imzalanmıştır.  Böylelikle Bimeks olarak, web sitesi üzerinden bir kiralama geliri elde edilmesi hedeflenmektedir.

Anlaşmaya göre, web sitesinden alışveriş yapacak olan müşteriler doğrudan ve sadece, kiracı olarak web sitesini işleten CB Dijital Yatırım ve Ticaret Ltd.Şti şirketi ile muhatap olacaklardır.

Bimeks Bilgi İşlem ve Dış Ticaret A.Ş.’nin, web sitesi üzerinden yapılan alışverişlerle ve ürün tedarikleriyle ilgili herhangi bir hak ve yükümlülüğü olmayacaktır.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7172 kez okundu.
15 kişi, toplam 15 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
bimeks, bimeks.com kira ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim