Anlık Bildirim

Çekilen araçların nerede olduğu bilgisi anlık bildirim ile cebinizde

Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından e-devlet'e eklenen yeni özellik sayesinde yanlış parktan dolayı otoparka çekilen araçların nereye çekildiğinin bilgisi anlık bildirim olarak vatandaşa iletilecek.

Çekilen araçların nerede olduğu bilgisi anlık bildirim ile cebinizde Tam Boyutta Gör

E-devlet’e eklenen yeni özellik ile yanlış parktan dolayı çekilen araçların otopark ve ceza bilgisi anlık olarak görüntülenebiliyor. Emniyet Genel Müdürlüğü kurum sayfasının altında sunulan özellik sayesinde çekilen aracı bulmak için otopark otopark gezmeye gerek kalmayacak. “Aracımın Çekildiği Otopark Bilgisi Sorgulama” adıyla sunulan hizmete buradan ulaşabilirsiniz.


Otopark bilgisi sorgulama hizmetinin anlık bildirim özelliği bulunuyor. Çekilen aracın otopark bilgisi belli olduktan sonra e-devlet’e tanımlı e-posta adresi ve e-devlet mobil uygulamasına bildirim gidiyor.

Sürücüler kendi adlarına kayıtlı aracın herhangi bir kural ihlali neticesi otoparka çekilmesi durumunda, aracın plakası, otopark adı, birim il, ilçe, otopark adresi, otopark telefonu, otoparka çekme nedeni, otoparka çekme tarih ve saat bilgilerine bu bildirim üzerinden ulaşabilecek.

Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından eklenen bir başka özellik olan Sürücü Ceza ve Kaza Bilgisi Sorgulama özelliği sayesinde de vatandaşlar son 5 yıl içindeki ceza bilgilerini görüntüleyip, barkodlu belge oluşturabilecek.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim