Anlık Bildirim

GearBest’ten Türkiye’ye özel yüzde 50’ye varan indirim

Türkiye'ye resmi olarak giriş yapan GearBest, önümüzdeki hafta İstanbul'da düzenlenecek Games Week İstanbul etkinliğine özel olarak seçili ürünlerde yüzde 50'ye varan indirim düzenledi.

GearBest’ten Türkiye’ye özel yüzde 50’ye varan indirim Tam Boyutta Gör

Türkiye pazarına resmen giriş yapan GearBest, önümüzdeki hafta İstanbul’da düzenlenecek Games Week etkinliğine katılacak. Games Week İstanbul'a özel olarak sadece Türkiye sayfasındaki belirli ürünlerde yüzde 50’ye varan indirim yapıldı.

İndirimlere baktığımızda normalde 85 TL civarına satılan Xiaomi Mi IV Hybrid kulaklığın 57 TL'ye satıldığını, Utorch BL08A akıllı led ampülün 90 TL’den 48 TL’ye düştüğünü, 4K XIAOMI Mi Drone’un ise 2 bin liraya düştüğünü görüyoruz.

İndirimdeki tüm ürünlerin listesine bu bağlantıdan ulaşabilirsiniz. Özellikle Xiaomi ürünlerinde olmak üzere pek çok ürün, piyasa fiyatının altına satılıyor.

GearBest alışveriş fırsatları forum konusu

GearBest, 6-10 Haziran tarihleri arasında Games Week İstanbul’da stant açacak. Bu stantta Xiaomi’nin dikkat çeken ürünleri sergilenecek. GearBest, ürünlerinin en az yüzde 50’sini İstanbul’da konumlandırdığı depodan tüketiciye ulaştıracak. Böylelikle Çin’den 30-40 günde gelmesini beklemek yerine 3 günde gönderim sağlanacak.


Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
12298 kez okundu.
35 kişi, toplam 37 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
İndirim, gearbest ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim