Anlık Bildirim

Google Inbox iptal edildi

Google Inbox istemcisini beğeniyorsanız haberler kötü. Google popüler projenin fişini çekmeye hazırlanıyor. Kaynaklar ise daha çok Gmail platformuna ayrılacak.

Google’ın 2014 yılında deneysel olarak kullanıma sunduğu Inbox mail istemcisi beğenilmesine rağmen iptal edildi. Mart 2019 itibariyle Inbox projesi kullanıma kapatılıyor.

Kaynak ayrılmadı

Gmail platformunun yanında tasarım anlamında daha farklı bir çalışmanın ürünü olan Inbox, gönderileri gruplamak, sabitlemek veya ertelemek gibi önemli özelliklerle kullanıma sunulmuştu. Web uygulamasının ardından bir de Android ve iOS uygulaması gelmişti.

Google’ın geçen yıl itibariyle Gmail platformuna daha fazla kaynak ayıracağını açıklaması aslında Inbox’un kaderini tayin etmişti. Son bir yıldır hiçbir yenilik görmeyen ve Gelen Kutusuna Kaydet gibi özelliklerini de kaybeden projenin fişi çekilmiş oldu.

Bir istemci olduğu için Inbox kullanıcılarının bir kaybı olmayacak ancak kullanım tarzına alışmış olanlar biraz zorluk yaşayabilir. Google’ın kısa süre içerisinde resmi açıklamayı yapması bekleniyor.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim