Anlık Bildirim

Karşınızda Google’ın yeni uygulaması Seedbank

Google'ın yeni projelerinden biri olan Seedbank, Dünya genelinde kullanıma açıldı. Teknik bir ansiklopedi vazifesi görmeyi hedefleyen Seedbank'i gelin biraz daha yakından tanıyalım.
Geçtiğimiz Şubat ayında Machine Learning Crash Course ile iş birliği yapan Google, yapay zekanın kullanımı, ML(machine learning/makine öğrenimi) gibi teknik konular üzerine verimli materyaller yayınlayabilmek adına Seedbank isimli bir platform kuracağını açıklamıştı.

Cuma günü TensorFlow ekibi tarafından kullanıma açıldığı duyurulan Seedbank, “tohum” olarak adlandırılan verilerden oluşan bir internet platformu. Güncel teknolojik konular hakkında detaylı bilgilere, teknik makalelere ve daha pek çok konuya yer verilen tohumlardan oluşan Seedbank'ın en önemli yönlerinden biri, cihazlarda kurulum gerektirmemesi ve internet üzerinden rahatça erişilebilir olması.

Kullanıcılar platform üzerinden pek çok teknik konu hakkında işitsel ve görüntülü interaktif materyallere ulaşabiliyorlar. Platformun ara yüzünde her tohumun daha fazla araştırmak isteyip istemediğinizi hızlı bir şekilde değerlendirmenizi sağlayan  önizlemeleri mevcut. Ayrıca kullanıcılar tohumların sol üst köşesinde yer alan “CoLab not defterini “ kullanarak tohumların üzerine notlar alabiliyor, metinleri kendilerine uyarlayarak değiştirebiliyor ve bunları Google Drive'a kaydederek arkadaşlarıyla da paylaşabiliyorlar. Uygulamanın henüz Türkçe dil seçeneği bulunmamakta. Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim