Anlık Bildirim

Mozilla, Firefox için Google Çeviri entegrasyonu üzerinde çalışıyor

Dünya üzerinde yüz milyonlarca kullanıcıya sahip olan ve en popüler arama motorları arasında yer alan Firefox'a Google Çeviri entegrasyonu geliyor. Detaylar haberimizde.
Mozilla, Firefox için Google Translate entegrasyonu üzerinde çalışıyor. Google Çeviri, Google tarafından sağlanan ve internet sayfalarını, metinleri veya yüklemiş olduğunuz belgeleri 100’den fazla dile ücretsiz çeviren oldukça faydalı bir hizmet. Ancak Firefox üzerinden erişime açık değildi ve kullanıcılar bu hizmetten yararlanabilmek adına cihazlarına çeşitli eklentiler indirmek zorunda kalıyorlardı. Artık bu durum ortadan kalkacak ve tıpkı Mozilla’nın diğer web tarayıcısı Firefox Nightly kullanıcıları gibi Firefox kullanıcıları da bu hizmetten yararlanabilecek.
Firefox Nightly’de kullanıcılar, Google Çeviri’yi kullanabilmek için yapılandırma ayarlarından varsayılan çeviri motoru olarak seçebiliyorlar. Eğer siz de Firefox Nightly kullanıcısı iseniz URL arama çubuğuna “about: config? Filter = browser.translation” yazarak varsayılan çeviri motorunuzu değiştirebilirsiniz.
Özelliğin ne zaman kullanıma açılacağı hakkında ise şu an için kesin bir bilgi yok.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4253 kez okundu.
12 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Mozilla, Firefox ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim