Anlık Bildirim

Netflix'in Çağatay Ulusoy'lu ilk orijinal Türk dizisinin çekimleri başladı

Bir süper kahramanın hikayesinin anlatıldığı 10 bölümlük Netflix dizisinin çekimlerine başlandı. Başrolünde Çağatay Ulusoy'u göreceğimiz projenin detayları haberimizde.
Netflix'in geçtiğimiz yıl duyurduğu ilk Türk dizisinin çekimlerine nihayet başlandı. Bir süper kahramanın hikayesinin anlatıldığı 10 bölümlük dizide başrolü Çağatay Ulusoy oynuyor. Dizinin oyuncu kadrosunda yer alan diğer isimler ise Okan Yalabık, Ayça Ayşin Turan, Hazar Ergüçlü ve Mehmet Kurtuluş olarak belirtildi.

Dizide süper kahraman Hakan'ın hikayesi anlatılıyor

Bu yılın ikinci yarısında gösterime girecek fantastik drama dizisinin yönetmen koltuğunda Can Evrenol ve görüntü yönetmeni Gökhan Tiryaki oturuyor. Süper kahraman hikayesinin efektlerini ise Gradient Effect'in üstlendiği açıklandı. Dizi, kendisine İstanbul'u koruma görevi verilmiş Hakan'ın sıradışı yaşamını konu alıyor.
15 milyonluk şehirde, kahraman olmaktan uzak bir hayat yaşayan Hakan, gizemli ölümsüzlerin tehdidi altındadır ve onları durdurmaktan başka bir çaresi yoktur. Kendini hiç istemediği olayların içinde bulacak olan Hakan'ın, son muhafız olma görevini başarıyla yerine getirmesi gerekiyor. İlginç bir konuya sahip olan Netflix'in merakla beklenen ilk Türk dizisinin ne kadar başarılı olacağını hep beraber göreceğiz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6703 kez okundu.
25 kişi, toplam 25 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
netflix, netflix türkiye ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim