Anlık Bildirim

Spotify Türkiye ofisi kapanıyor

Ülkemizde yaklaşık 5 yıl boyunca hizmet veren Spotify Türkiye ofisinin kapatılacağı resmi olarak açıklandı. Yapılan açıklamaya göre ofis kapatılacak ancak kullanıcılara hizmet sunulmaya devam edilecek

Spotify Türkiye ofisi kapanıyor Tam Boyutta Gör

Spotify’ın uzun zamandır ülkemizde hizmet veren Türkiye ofisi kapanıyor. 2013 yılında Türkiye direktörü Ergül Çivi önderliğinde kurulan ofis, ticari sebeplerden dolayı hizmetini sonlandıracak.

Spotify’ın kapanması sonrası Türkiye Genel Müdürü Ergül Çivi, Amerika Ticari Direktörü görevine atandı. Ofisin kapandığını ancak Türk kullanıcılarına hizmet sunulmaya devam edileceğini belirten açıklama şöyle:


“Türkiye Spotify için önemli bir pazar ve biz Spotify olarak dünyanın en iyi müzik hizmetini Türkiye’deki müzikseverlere sunmaya devam etmekte kararlıyız. Türkiye’deki ofisimizin kapanıyor olduğu doğru ancak Türkiye’deki kullanıcılar ve sanatçılar için en iyi deneyimi sunmak üzere Türkiye pazarı ile ilgili olarak çalışmaya devam edecek bir ekibimiz bulunuyor.”

Geçtiğimiz hafta Meclis’e sunulan torba yasada dijital servislerin RTÜK’ten lisans almasını gerektiren ve RTÜK’ün uygun görmediği içerikleri engelleyebilmesini sağlayan yasa tasarısı bulunuyor. Yasanın onaylanması halinde Spotfiy, RTÜK’ün denetimi altına girecek. Ülkeden çekilme kararında torba yasanın etkisinin olup olmadığı bilinmiyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
12829 kez okundu.
40 kişi, toplam 44 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
spotify, spotify türkiye ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim